Gerard Piqué sa pochválil synmi! V blate je zábava, pozrite sa

Slávny futbalista si vie čas so svojimi malými synmi naozaj užiť!

18.10.2018 11:00
debata

Hráč FC Barcelona, Gerard Piqué (31), je hrdým otcom dvoch synov – Milana (5) a Sashu (3), ktorých mamou je športovcova partnerka, kolumbijská speváčka Shakira (41).

View this post on Instagram

Mud.

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique) on

Jeho ratolesti je z času na čas vídať aj na tribúnach štadiónov, kde nadšene povzbudzujú svojho slávneho otca. Piqué pred časom na svojom Instagrame zverejnil záber, ktorý hovorí za všetko. Zablatení od hlavy po päty pózujú všetci traja „chlapci“ pred objektívom. Starší Milan, ako vidieť na zábere, sa viac podobá na otca, pričom svetlovlasý Sasha je viac po mame. Spoločný čas si však viditeľne užívajú tak, ako sa patrí.

Hoci už istý čas médiá špekulujú o kríze v prominentnom vzťahu, Gerard Piqué a Shakira sú oficiálne stále spolu. Pravdou však je, že na spoločných záberoch ich vídať veľmi zriedka.

Shakira sa Gerardom Piquém spoznala vďaka MS vo futbale v roku 2010, ktoré sa konali v Juhoafrickej republike. K šampionátu Shakira naspievala pieseň Waka Waka (This Time for Africa). Pár sa prvý raz stretol počas nakrúcania klipu k spomínanej skladbe na jar 2010.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Shakira #Gerard Piqué

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...