Luka Modrič ako hrdý otec! Aha, aké má rozkošné ratolesti, predviedli sa v gala

Aj slávni futbalisti sa radi pochvália svojimi potomkami.

25.09.2018 15:00
debata

Pravidelne to robí Portugalčan Cristiano Ronaldo, ktorý je hrdým 4-násobným otcom. Jeho najstarší syn ho minulý rok sprevádzal aj na vyhlásení ankety Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) o najlepšieho hrá­ča.

Najlepším hráčom roka 2018 podľa Medzinárodnej... Foto: SITA/AP, Frank Augstein
Luka Modrič Najlepším hráčom roka 2018 podľa Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) sa stal Chorvát Luka Modrič, triumfoval v ankete The Best. Po jeho boku sa z trofeje teší jeho rodina - manželka Vanja Bosnic, syn Ivano a dcéra Ema. a

Tento rok však prvenstvo patrilo Chorvátovi Lukovi Modričovi z Realu Madrid, ktorý sa podobne ako predtým Cristiano Ronaldo, o svoj triumf v ankete podelil aj so svojimi najbližšími. Pred fotografmi na pódiu aj v zákulisí si s ním zapózovala jeho manželka aj ich dve ratolesti. „Je to aj trofej mojej rodiny, pretože bez nej by som sa nikdy nedostal tam, kde som teraz,“ povedal ocenený hráč na pódiu v „Royal Festival Hall“ v Londýne.

Najlepším hráčom roka 2018 podľa Medzinárodnej... Foto: Reuters, JOHN SIBLEY
Luka Modrič Najlepším hráčom roka 2018 podľa Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) sa stal Chorvát Luka Modrič, triumfoval v ankete The Best. Po jeho boku sa z trofeje teší jeho rodina - manželka Vanja Bosnic, syn Ivano a dcéra Ema. a

33-ročný hráč sa spokojne usmieval počas galavečera po boku sbojej peknej manželky, Vanji Bosničovej, ktorú si zobral za manželku v roku 2010, po štyroch rokoch randenia, dvojica spolu vychováva tri ratolesti. Slávneho otca v Londýne však sprevádzali iba dve z nich – najstarší syn Ivano (8 rokov) a dcéra Ema (5). Najmaldší potomok Modriča, dcéra Sofia, prišla na svet len nedávno, v októbri 2017. Ani nie ročné dieťa tak rodičia ešte pred objektívy nepriniesli.

Svoju rodinku v Londýne predviedol aj Brazílčan... Foto: Reuters, Frank Augstein
Marcelo Svoju rodinku v Londýne predviedol aj Brazílčan Marcelo, hráč Realu Madrid.

Svoju rodinku v Londýne predviedol aj Brazílčan Marcelo, hráč Realu Madrid. Pred objektívmi ho sprevádzala manželka, Clarice Alves a ich dve ratolesti – Enzo (9) a Liam (3).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #deti #Luka Modrič #The best

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...