Šencová zo seriálu Som mama: Tehotenské hormóny sa so mnou pohrávajú

V seriáli Som mama je herečka Daniela Šencová, ktorá stvárňuje postavu Kveteny, tehotná. Na príchod prvého potomka sa však sympatická herečka pripravuje aj v súkromnom živote.

26.09.2018 17:00
debata

Ako s každou tehotnou ženou, aj s ňou sa hormóny v tomto období občas „pohrávajú“. „Na pľaci počas nakrúcania sa snažím byť aj napriek hormónom vždy profesionálna, ale určite cítim, že občas si poskáču,“ opisuje s úsmevom a dodáva: „Extrémy to nie sú, ale odkedy som tehotná, pozorujem, že som viac empatická k iným mamám či k mojej vlastnej mame. Príbehy iných žien teraz prežívam akosi intenzívnejšie.“

Herečka Daniela Šencová na stretnutí s... Foto: Dušan Kittler
Daniela Šencová Herečka Daniela Šencová na stretnutí s fanúšikmi seriálu Som mama.

Pred kamerami seriálu Som mama sa stretla aj s ďalšou tehotnou herečkou, Zuzannou Kanócz. Tá sa pred pár týždňami stala už trojnásobnou mamičkou, na svet priviedla druhú dcéru. „Zuzka mi trpezlivo odpovedala na všetky otázky týkajúce sa tehotenstva, vďaka nej som si našla aj skvelý kurz gravidjogy. Kristína Tormová ma zasa vždy rozveselí svojským humorom, s akým pristupuje k dvojičkám a celkovo k životu. Aj vďaka tomu bolo počas nakrúcania vždy veselo,“ opísala Šencová, ktorá aktuálne stojí pred kamerami druhej série jojkárskeho seriálu.

Na materskú sa chystá v novembri, dieťatko by sa malo narodiť v decembri. Na oddych sa Šencová už teraz teší. „Najmä leto mi dalo v práci občas poriadne zabrať. Nakrúcala som aj seriál pre Markízu, Autoškolu, ktorý vznikal v exteriéroch a kvôli horúčavám bola práca dosť náročná. Ale všetci sa mi snažili pomáhať, aj môj seriálový manžel, Peter Kadlečík. S ním mám v seriáli dokonca už deti dve,“ prezradila.

Zatiaľ, čo v sérii Som mama sa stane mamou chlapčeka, v decembri privedie na svet dievčatko. „S manželom sme už vybrali aj meno, bude to Hanka,“ dodala sympatická Šencová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #autoškola #dcéra #Zuzana Kanócz #Som mama #Daniela Šencová

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...