Single 40-ničky v Hollywoode: Najviac ich zamestnávajú deti, charita a fitnes

Mať po 40-ke a byť single ženou v Hollywoode? Nie je to nič nezvyčajné. Práve status single si užívajú aj tie najslávnejšie herečky. Či už s deťmi alebo bez nich. Ktorá z nich je vám najsympatickejšia?

09.09.2018 08:00
debata

Aktuálne najslávnejšou a médiami najsledovanejšou single hviezdou je Jennifer Aniston (49). Žije si život bez detí a ako uviedla v nedávnom rozhovore pre magazín InStyle, nie je zničená ani zlomená. Svoj čas delí medzi prácu a starostlivosť o svoje dokonalé telo. Rok pred 50-kou ho hrdo vystavuje na červených kobercoch.

Herečka Jennifer Aniston v kreácii Christian... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Herečka Jennifer Aniston v kreácii Christian Lacroix Haute Couture. Herečka Jennifer Aniston v kreácii Christian Lacroix Haute Couture.

Medzi single ženy patrí aj jej niekdajšia sokyňa v láske, 43-ročná Angelina Jolie. Tej robí spoločnosť jej šesť detí. Jolie sa naplno venuje najmä charite, ako zvláštna vyslankyňa Vysokého komisára OSN pre utečencov navštívila začiatkom leta Irak.

Herečka Angelina Jolie v kreácii Elie Saab... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Angelina Jolie v kreácii Elie Saab Haute Couture. Herečka Angelina Jolie v kreácii Elie Saab Haute Couture.

45-ročná herečka Kate Beckinsale je od rozchodu s manželom, režisérom Lenom Wisemanom, oficiálne single. Aj ona je mamou – zo vzťahu s hercom Michaelom Sheenom má už doslelú dcéru Lily (19). Namiesto randenia sa vrhla na fitness a od rozchodu pravidelne predvádza svoje čoraz vražednejšie krivky.

Kate Beckinsale počas premiéry filmu... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Kate Beckinsale Kate Beckinsale počas premiéry filmu "The Only Living Boy in New York" v New Yorku.

Jennifer Garner (3 deti) a Charlize Theron (2 deti) už nejaký ten čas žijú ako single mamy. Charlize v nedávnom rozhovore povedala, že jej život s deťmi je perfektný. „Cítim sa požehnaná, dokonca aj vtedy, keď moje staršie dieťa naplno prejaví svoj temperament,“ opísala Theron. Garner, ktorá má tri ratolesti – Violet, Seraphinu a Samuela s Benom Affleckom, je takisto starostlivou mamou. Na deti, navyše, teraz zostala sama, keďže Affleck sa aktuálne lieči na jednej zo súkromných kliník v Malibu zo závislosti od alkoholu.

Herečka Charlize Theron na akcii Hollywood... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Charlize Theron Herečka Charlize Theron na akcii Hollywood Foreign Press Association Grants Banquet v Beverly Hills.

To ale neznamená, že obe herečky by zostali výlučne žienkami domácimi. Obe pracujú. Ako pred časom povedala Garner pre magazín Variety, len doma by byť nechcela. Aj to bol dôvod, prečo si z času na čas „odskočí“ pred kamery.

Jennifer Garner počas galavečera "Save... Foto: SITA/AP, Brent N. Clarke
Jennifer Garner Jennifer Garner počas galavečera "Save The Children Illumination" v New Yorku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Angelina Jolie #single #Charlize Theron

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...