Málo spíme a meníme plné plienky, opísal Bastian Schweinsteiger rodičovstvo

V marci sa športoví manželia, tenistka Ana Ivanovičová a futbalista Bastian Schweinsteiger, stali rodičmi ich prvého potomka.

05.09.2018 15:00
Germany Bambi Media Awards Foto:
Futbalista Bastian Schweinsteiger jeho manželka, tenistka Ana Ivanovičová.
debata

Chlapček mal dostať meno Luka, ako informovali nemecké médiá, čo ale dodnes nepotvrdil ani jeden z rodičov. A hoci sa krásna tenistka na svojom Instagrame z času na čas pochváli záberom ich malého pokladu, o synovi zatiaľ ani jeden z nich pre médiá takmer nič nepovedal. Mlčanie prelomil až teraz slávny nemecký futbalista v rozhovore pre nemecký Bild.

„Spíme obaja menej, meníme plné plienky, ale aj tak je narodenie dieťatka to najkrajšie, čo sa človeku môže stať,“ opísal 34-ročný Schweinsteiger a dodal: "Ana a ja si užívame každý moment.

A čo-to prezradila aj krásna mama malého Luka. „Stať sa mamou je taká ohromná radosť, je to najkrajšia vec na svete. Človek si zrazu váži maličkosti, ako napríklad pár hodín spánku či sprchovanie,“ opísala srbská tenistka počas rozhovoru na jej webstránke.

Ako futbalista dodal, na stenách ich domu v Chicagu nemajú žiadne fotografie, na ktorých by boli zachytené špeciálne momenty ich športovej kariéry. „Ale svoje stále miesto v dome má náramok nášho syna z pôrodnice, na ktorom je napísaný dátum narodenia a meno.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #syn #spánok #Ana Ivanovičová #Bastian Schweinsteiger

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...