Garner robí ako mama maximum. Len doma by som však byť nemohla, hovorí

Jennifer Garner (46) je mamou na plný úväzok. Ratolesti Violet (12), Seraphina (10) a Samuel (6), ktorých otcom je Ben Affleck, jej dávajú zabrať.

27.08.2018 15:00
debata

A slávna herečka to nijako netají. Popri tom ešte stále stojí aj pri Benovi Affleckovi, s ktorým je v odlúčení od roku 2015. Pred pár dňami to bola práve ona, kto ho viezol na protialkoholické liečenie.

Herečka Jennifer Garner pri svojej hviezde na... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Jennifer Garner Herečka Jennifer Garner pri svojej hviezde na Chodníku slávy.

Ako herečka povedala v rozhovore pre magazín Variety, po pôrode syna Samuela sa od kariéry „odstrihla“ a venovala sa rodine. Ale po čase prišla na to, že byť iba ženou v domácnosti jej nie je celkom po chuti. „V istom okamihu som sa musela rozhodnúť. Zavolal mi môj agent a povedal mi: ‚Buď natočíš film Klub poslednej nádeje, alebo pôjdeš rovno do dôchodku‘. A to bol ten moment, kedy som sa musela rozhodnúť,“ opísala Garner, ktorá sa napokon postavila pred kamery oceňovenej snímky Klub poslednej nádeje (2013). Zvolila si tak cestu kompromisu medzi kariérou a rodinným životom. „Ešte som nebola pripravená zostať navždy doma,“ dodala.

Pred pár dńami herečka dostala svoju hviezdu na Chodníku slávy v Hollywoode. Počas ďakovnej reči nezabudla na svoje ratolesti. „Sú najdôležitejšími ľuďmi v mojom živote. Violet, Seraphina a Sam. No moje deti, ktoré tak milujem, myslím ako prvé aj v momente, keď prechádzam touto hviezdou. Všetko závisí od tvrdej práce a od šťastia. Od ničoho iného,“ dodala krásna hnedovláska.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #rodina #Ben Affleck #Jennifer Garner

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...