Jennifer Aniston sa cvičenia nebojí! Aký tréning sa stará o jej vražedné krivky?

Jennifer Aniston má telo, za ktoré by sa nemuseli hanbiť ani študentky. A to sa slávna hviezda z Priateľov pomaly blíži v päťdesiatke.

24.08.2018 17:00
Herečka Jennifer Aniston na archívnom zábere. Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston na archívnom zábere.
debata

O tom, že bez pravidelného tréningu a upraveného jedálnička by nič také nebolo možné, nikto nepochybuje. V čom je ale to tajomstvo?

Aj v boxe. Leyon Azubuike je zakladateľ siete „LA Boxing Gyms“, ktoré s obľubou navštevujú mnohé slávne hviezdy, okrem iných napríklad Nick Carter, Jennifer Garner či Jennifer Love Hewitt. A aj 49-ročná Aniston. V rozhovore pre austrálske vydanie magazínu Vogue Leyon Azubuike prezradil, ako tréning boxu vyzerá.

„Box je pre nás hlavný šport, ale tréning podporujeme aj ďalšími silovými a kardio aktivitami. Tréning pozostáva z vysokého počtu opakovaní cvičení s ľahkými závažiami. Každý tréning trvá hodinu a skladá sa z troch fáz – zahrievacej, fázy aktívneho cvičenia a uvoľňovacej.“

Aniston dodržiava presný tréningový plán, ale príležitostne cvičí kardio aj sama. Herečka skúša mnoho prístupov k cvičeniu, ale obľúbila si najmä 15-minútový intervalový tréning. „15 minút na bicykli, 15-minút na bežiacom páse a 15 minút na cross trenažéri (eliptický trenažér). Potom treba uvoľniť svaly,“ opísala herečka pre magazín People.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #box #tréning #kardio tréning

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...