Cesnak, cibuľa, morské plody a voda z vodovodu? Tabu pre Meghan!

Vedeli ste, že členovia kráľovskej rodiny nesmú piť vodu z vodovodu? Čítajte, čo ešte...

10.07.2018 12:00
Vojvodkyňa Meghan v marci 2018 na oslavách hier... Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan v marci 2018 na oslavách hier Commonwealthu.
debata (2)

Ako manželka Harryho, má Meghan Markle mnoho nových povinností a musí nasledovať prísnu etiketu. Pre bývalú herečku to znamená nielen presný dress code, obmedzenie pocíti aj vo svojom jedálničku. 36-ročná vojvodkyňa sa musí totiž niektorých potravín zriecť. Cesnak je napríklad uvedený hneď na prvom mieste zakázaných potravín, týka sa všetkých členov kráľovskej rodiny bez rozdielu. Dôvodom je, že ako vojvodkyňa musí mať vždy svieži dych!

Opatrne aj s cibuľou, platí to aj pre korenené jedlá. Prezradil to Darren McGrady, bývalý kuchár Buckinghamského paláca, v rozhovore pre Daily Mail. Údajne to súvisí s osobným vkusom kráľovnej. Vo svojej prítomnosti nestrpí nikoho, kto páchne po cesnaku či cibuli.

Tŕňom v oku sú aj ďalšie potraviny a preto sú pre členov kráľovskej rodiny tiež zakázané. Morské plody, mušle, ustrice alebo surové ryby či surové mäso – môžu spôsobiť otravu. Pri toľkých termínoch, ktoré členovia kráľovskej rodiny majú, to jednoducho nejde. Všimli ste si niekedy, žeby ochoreli alebo odriekli nejaký termín?

Ak Meghan v blízkej budúcnosti uvidíte s pohárom vody v ruke, celkom určite je z fľaše, pretože voda z vodovodu, predovšetkým v cudzine, je tabu. A to aj v prípade, že má tú najlepšiu kvalitu.

Dobrá správa prichádza na záver: Kráľovná miluje torty a čokoládu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #jedálniček #cesnak #cibuľa #Meghan Markle #voda z vodovodu

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...