Victoria Beckham o začiatkoch v módnom biznise: Bola som taká naivná

44-ročná úspešná módna dizajnérka počas podujatia magazínu Forbes určeného ženám v New Yorku porozprávala aj o svojich začiatkoch v módnom biznise.

28.06.2018 14:30
Britská módna dizajnérka Victoria Beckham. Foto: ,
Britská módna dizajnérka Victoria Beckham.
debata

„Nevedela som, či sa niekomu bude páčiť to, čo som urobila. Bola som v tvorbe veľmi, veľmi úprimná a navrhla som ako žena kúsky, ktoré by som sama chcela nosiť,“ opísala manželka Davida Beckhama. Svoje prvé kúsky predviedla niekoľkým novinárom a nákupcom v jednej hotelovej izbe v New Yorku. A mala pritom malú dušičku. „Bola som si vedomá toho, že tí ľudia majú voči mne predsudky, pretože som bola členkou Spice Girls a manželkou futbalistu. Ale ja som to v hlave nemala, mala som v hlave len predstavu toho, čo som veľmi chcela robiť,“ opísala počas podujatia na pódiu.

Už ako tínedžerka pociťovala obrovskú vášeň pre módu, ale až jej manžel a takisto obchodný partner Simon Fuller ju povzbudili v tom, aby si svoju vášeň pretavila do podnikania. Dnes je vraj vďačná za to, že pred rokmi nemala ani poňatia o tom, ako to v módnej brandži chodí. „Ak by som vtedy vedela, čo viem teraz, naozaj si nie som istá, či by som mala odvahu začať. Myslím si, že som bola v tomto smere naivná.“

Čo bude s jej podnikaním ďalej? Victoria chce módu rozšíriť, vo väčšej miere sa zamerať na deti či mužov. A na trh priniesť vlastnú značku starostlivosti o pleť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Victoria Beckham

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...