Kidman, Pitt či Bündchen - nenarodili sa ako jedináčikovia! Ako žijú ich súrodenci?

Brat Brada Pitta ukázal, že má zmysel pre humor, sestru Kidmanovej očarila joga. A čo ďalší súrodenci slávnych?

14.06.2018 17:00
debata

Antonia Kidman

Sestra oscarovej hviezdy nemá strach z televíznych kamier. Nepracuje ako herečka, ale ako novinárka, moderátorka a producentka, za svoju prácu získala v Austrálii niekoľko cien. Aktuálne sa svojej práci venuje v Singapure, kde žije s druhým manželom. Okrem toho sa aktívne venuje aj joge, vydala DVD-čko „Antonia Fitness Yoga: The Power And Style Of Ashtanga“.

Doug Pitt

Je mladším bratom Brada Pitta. Je úspešným podnikateľom, majiteľom spoločnosti Pitt Development Group, ktorá sa zaoberá developerskými projektami. Zároveň je filantropom, ktorý založil charitatívnu organizáciu Care To Learn, ktorá je zameraná na pomoc deťom. Doug Pitt má aj zmysel pre humor, zahral si v reklame pre značku austrálskeho nábytku – ako druhý najznámejší Pitt v rodine.

Debbie Depp

Srdce sestry herca Johnnyho Deppa bije pre deti. Okrem toho, že je dvojnásobnou mamou a dokonca už aj starou mamou, pracuje ako učiteľka na základnej škole.

Hunter Johansson

Hunter Johansson so slávnou sestrou, Scarlett... Foto: SITA, Andy Kropa
Hunter Johansson, Scarlett Johansson Hunter Johansson so slávnou sestrou, Scarlett Johansson na charitatívnom podujatí v New Yorku.

Je dvojčaťom krásnej Scarlett Johanssonovej, od svojej slávnej sestry je o tri minúty starší. A hoci sa pokúšal o rovnakú kariéru ako Scarlett, úspech sa nedostavil a jeho záujem sa presunul do oblasti politiky. Bol napríkald súčasťou tímu počas kampane Baracka Obamu.

Patricia Bündchen

Patricia Bündchen (vľavo) so sestrou Gisele... Foto: Profimedia
Patricia Bündchen Patricia Bündchen (vľavo) so sestrou Gisele Bündchen.

Je dvojčaťom slávnej brazílskej modelky, narodila sa o pár minút neskôr. A hoci aj Patricia sa pokúšala o kariéru modelky, napokon zvolila život v zákulisí módneho biznisu a stala sa manažérkou svojej slávnej sestry. V roku 2010 sa Patriacia vydala a svoju prácu pre sestru obmedzila. V Brazílii sa objavila napríklad v reklame na kávu.

Louise Adams

Je sestra Victorie Beckhamovej, ktorá sa stará o svoje obchody s módou. Drahé kúsky jej slávnej sestry si v obchodoch Louise Adamsovej nekúpite, zameriava sa na cenovo dostupnú módu, ktorú si môže dovoliť každý.

Rachel Sutherland

Sestra slávneho herca Kiefera Sutherlanda sa takisto udomácnila vo svete filmu. Pracuje ako producentka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gisele Bündchen #Nicole Kidman

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...