Pozri sa mi do očí a ja ti poviem, aký si človek

Farba očí o človeku dokáže čo-to napovedať. Nájdete sa v nasledujúcich charakteristikách?

14.06.2018 13:00
oko, oči, zrak Foto:
Modré či hnedé? Čo o vás prezradí farba očí?
debata

Modré oči

Ľudia s modrými očami sú podľa prieskumov obzvlášť silné osobnosti. Zaujímavým zistením je, že modrookí ľudia dokážu lepšie zvládať bolesť, ale napríklad dokážu aj lepšie odbúrať alkohol v tele.

Hnedé oči

Ľudia s hnedými očami patria k vodcovským typom a to aj napriek tomu, že nie sú práve nadšení vtedy, ak sa stanú stredobodom záujmu okolia. Hnedá farba očí symbolizuje dominanciu, aj preto sa kolegovia často obracajú v práci práve na ľudí s hnedými očami. Sú viac dôveryhodní, na druhej strane aj vášniví.

Zelené oči

Koho farba očí je zelená, vyhral akýsi „jackpot“. Odhliadnuc od toho, že táto farba je zriedkavá a preto už sama o sebe vzbudzuje záujem, na ľudí pôsobia zelené oči neuveriteľne sexi. Okrem toho bývajú zelenooké osoby zvlášť kreatívne, ale v ich osobnosti sa objavujú aj prvky dominancie.

Šedé oči

Šedé oči môžu znamenať dve odlišné charakteristiky – buď ide o človeka veľmi skľúčeného alebo naopak, vyrovnaného a pokojného. Zväčša sú ľudia so sivými očami k ostatným skôr zdržanliví . Ak sa však už s niekym skamarátia, čo im trvá pomerne dlho, sú ochotní darovať celé svoje srdce.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #osobnosť #farba očí

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...