Drew Barrymore: Vďaka mejkapu sa ženy môžu cítiť lepšie

Slávna hviezda však priznáva, že ako dvojnásobná mama žije celkom iný život ako ten, ktorý občas prezentuje na červených kobercoch.

11.06.2018 17:00
Herečka Drew Barrymore na premiére filmu Santa... Foto: ,
Herečka Drew Barrymore na premiére filmu Santa Clarita Diet.
debata

Herečka Drew Barrymore považuje mejkap za zbraň sebadôvery. 43-ročná hviezda má vlastnú kozmetickú líniu s názvom Flower Beauty, aby ženy cítili podporu a zároveň ich lákalo so svojím vzhľadom experimentovať.

Slávna herečka vysvetlila, že mejkap jej pomáha pripraviť sa na deň a užiť si ho bez toho, aby sa musela starať, ako vyzerá. Pre E! News povedala: „Pre mňa je mejkap nástrojom, vďaka ktorému sa môžete cítiť tak dobre, ako to len ide. Ženy vo svojej výbave potrebujú práve takúto zbraň, ktorá by posilňovala ich sebavedomie. Potom, keď niekam prídu, sú úžasné aj potom, čo sa postarajú o všetky tie veci, o ktoré sa ženy starajú – aby boli skvelé matky, dobré priateľky, výborné v práci…“

Herečka je aktívna aj na sociálnych sieťach, kde fanúšikom jasne ukazuje, že jej prezentácia na červených kobercoch je vzdialená od jej normálneho života, ktorý žije. Vysvetlila, že jej dve deti – 5-ročná Olive a 4-ročná Frankie, ktorých otcom je jej exmanžel Will Kopelman, ju zaneprázdňujú natoľko, že nemá čas nonstop sa starať o dokonalé vlasy či mejkap. „Som matka dvoch detí, nosím tepláky, moje vlasy nevyzerajú dobre a doma nemám mejkap. Snažím sa len, aby som dni zvládla najlepšie, ako je v mojich silách.“ dodala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Drew Barrymore #mejkap

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...