S týmito trikmi budete bez mejkapu vyzerať lepšie

Bez mejkapu medzi ludí? Prečo nie... Ak máte zdravú ú pokožku, skrývať ku pod mejkap naozaj nemusíte. Tu je zopár trikov, ktoré sa vám v takejto situácii budú hodiť.

28.05.2018 14:30
sebadôvera, sebaedomie, úsmev Foto:
Aj bez mejkapu môžete vyzerať skvelo.
debata

Správny peeling

Vďaka rôznym agresívnym prímesiam sa obyčajné peelingy prestali tešiť u žien až takej obľube ako kedysi. Nevhodne zvolený peeling dokáže kožu podráždiť a tá následne zostane začervenaná a citlivá. Dobrou voľbou sú peelingy na báze enzýmov, ktoré kožu zbavia šupiniek a odumretých buniek na povrchu naozaj šetrne. Následne sa už môžete pozerať na krásnu a žiarivu pokožku, ktorá mejkap nepotrebuje.

Použite sérum

Koncentrovaná sila ukrytá v malom množstve séra pomáha pokožke aj pri menších nedokonalostiach. Ak zvolíte správne sérum na váš typ kože, môže byť po jeho použití menej mastnejšia, póry nie sú také viditeĺné či získa krajší, jednoliaty tón. A zmena je naozaj nielen viditeĺná, ale na dotyk viete posúdiť, že s vašou kožou sa deje niečo skvelé. Takto pravidlene ošetrovaná pokožka bude žiatiť aj bez mejakpu.

Pekné obočie

Obočie dotvára výraz tváre a na prvý pohľad ju dokáže zmeniť. Preto je dôkležité starať sa o svoje obočie tak, aby zostalo čo najprirodzenejšie. Zabudnite na časté vytrhávanie chĺpkov – čím plnšie obočie je, tým výraznejšie vaša tvár pôsobí. Ak si na jeho úpravu netrúfate, zverte sa do rúk odborníčky, ale najmä je prízvukujte slovo prirodzenosť.

Ako na mihalnice

Ak máte mihalnice nevýrazné a naozaj vám to vadí, nechajte si ich zafarbiť. Nebudete musieť neustále používať špirálu a vaše mihalnice už nebudú neviditeľné. Ak si ich necháte zafarbiť, váš pohľad sa stane výraznejším a očarujúcejším . Aj bez mejkapu dokážete zažiariť, uvidíte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #mejkap #peeling

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...