Sandra Bullock to často nerobí: Porozprávala o svojich adoptovaných deťoch

Herečka Sandra Bullock (53) o svojich adoptovaných deťoch, 8-ročnom Louisovi a 5-ročnej Laile, pre médiá často nehovorí. V rozhovore pre americké vydanie magazínu "InStyle" však urobila výnimku.

06.05.2018 17:00
People-Sandra Bullock Foto: ,
Herečka Sandra Bullock.
debata

Pre svoje deti je slávna tmavovláska jednoducho iba mama, nie hviezda z filmového plátna. Ale hviezdou číslo jeden sa pre herečkine dve ratolesti stal jej priateĺ, fotograf Bryan Randall (52). „On je skrátka skvelý. Pre deti je on jednoznačne jednička. A ja som až dvojkou. Ale viem, prečo. Je zábavnejší.“

Oscarom ovenčená herečka porozprávala aj o odlišných charakteroch jej pokladov. „Lou je supercitlivý. Často ho volám ‚môj 78-ročný syn‘. Povaha dcéry je odlišná. Laila je nebojácna. Je to bojovník a to je dôvod, prečo tu dnes je. Bojovala za to, aby jej duša zostala nezranená. Ó bože, čo ona všetko dosiahne. Postará sa o veľké zmeny,“ povedala o deťoch ich milujúca mama.

Sympatický fotograf sa po boku Bullockovej začal objavovať v roku 2015. Dvojica sa však objektívom vyhýba a žije mimo mediálneho záujmu. V rokoch 2005 až 2010 bola Bullock vydatá za majiteľa motocyklovej predajne Jesseho Jamesa, ktorý sa presadil tiež v niekoľkých televíznych reláciach. Ich manželstvo sa skončilo médiami ostro sledovaným škandálom, keď sa prevalili jeho početné nevery.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Sandra Bullock

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...