Top momenty zo života princeznej Charlotte! Oslavuje 3. narodeniny

Dcérka vojvodkyne Kate a princa Williama rastie ako z vody! A je čoraz rozkošnejšia, pozrite sa!

02.05.2018 17:00
debata (3)

Hoci Británia aktuálne žije novým prírastkom kráľovskej rodiny, princom Louisom, 2. mája oslavuje tretie narodeniny princezná Charlotte. Tá prišla na svet v rovnakej nemocnici ako jej bratia a pri pôrode vážila 3,7 kilogramov.

Princ William a vojvodkyňa Catherine v náručí s... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
princ William a vojvodkyňa Catherine Princ William a vojvodkyňa Catherine v náručí s novonarodenou dcérkou - princeznou Charlotte pózujú fotografom pred pôrodnicou v Londýne.

V júli 2015 malú Charlotte pokrstili v kostole svätej Márie Magdalény v Sandringhame v grófstve Norfolk. Krstnými rodičmi princeznej sa stala kamarátka princa Williama a jeho manželky Catherine Sophie Carter, Williamova sesternica Laura Fellowes a jeho kamaráti James Meade a Thomas van Straubenzee a tiež Catherinin bratranec Adam Middleton.

Krst princeznej Charlotte v kostole svätej... Foto: SITA/AP, Matt Dunham
krst Charlotte Krst princeznej Charlotte v kostole svätej Márie Magdalény v Sandringhame v grófstve Norfolk, Kate so Charlotte.

V septembri 2016 si princezná Charlotte podmanila spolu so svojím bratom Georgeom Kanadu, kam vycestovala celá kráľovská rodinka. Po príchode do Britskej Kolumbie si vyslúžili obrovskú pozornosť médií, ktoré ich sledovali na každom kroku.

Princezná Charlotte na detskej párty v Kanade. Foto: Reuters, POOL
BRITAIN-ROYALS/CANADA Princezná Charlotte na detskej párty v Kanade.

Od januára 2018 navštevuje Charlotte londýnsku materskú školu Willcocks. Pri príležitosti ohlásenia tejto informácie zverejnili Kate a William fotografiu malej škôlkarky, o ktorú sa postarala sama vojvodkyňa.

Princezná Charlotte na zábere zo svojho prvého... Foto: SITA/AP, The Duchess of Cambridge
Princezná Charlotte na zábere zo svojho prvého dňa v škôlke. Princezná Charlotte na zábere zo svojho prvého dňa v škôlke.

23. apríla, keď vojvodkyňa Kate v St Mary's Hospital v Londýne porodila svoje tretie dieťa, sa prišla na nového súrodenca pozrieť spolu s otcom a bratom aj malá Charlotte. A čakajúci dav pred nemocnicou očarila svojou spontánnosťou, keď ľuďom celý čas mávala malou rúčkou.

Princ William počas  návštevy v Lindo Wing... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
William, Charlotte Princ William počas návštevy v Lindo Wing spolu s deťmi - princeznou Charlotte a princom Georgeom.
Ani narodením princa Louisa sa podľa novej britskej legislatívy nemení jej poradie v nástupníctve na britský trón. Predtým sa nárok žien znižoval príchodom mladšieho brata, ktorý bol uprednostňovaný kvôli pohlaviu. Po princovi Charlesovi, princovi Williamovi a princovi Georgeovi je štvrtou v poradí v nástupníctve na britský trón.
Krst princeznej Charlotte v kostole svätej...
Princ William spolu s 10-mesačnou dcérou...
+8Princezná Charlotte oslavuje prvé narodeniny.

Kensingtonský palác zverejnil prostredníctvom Twitteru poďakovanie za milé želania k tretím narodeninám princeznej Charlotte.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #narodeniny #princezná Charlotte

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...