Krásna Holanďanka Doutzen Kroes: Štíhla aj vďaka bicyklovaniu

Modelka Doutzen Kroes (33) sa aj po dvoch deťoch stále teší z nádherného tela.

20.04.2018 15:00
Modelka Doutzen Kroes pózuje pred objektívmi v... Foto: ,
Modelka Doutzen Kroes pózuje pred objektívmi v Cannes.
debata

Ako rodená Holanďanka miluje bicyklovanie. Aj vďaka nemu bola podľa svojich slov vždy štíhla ako prútik. „Celý život bicyklujem. V Holandsku sme aj do školy chodili na bicykli, nie autobusom a tak som denne prešla na bicykli aj 25 kilometrov. Robila som aj rýchlokorčuľovanie, vždy som športovala vonku,“ opísala krásna blondínka pre Harper's Bazaar.

Športu sa nevzdala ani potom, čo sa za prácou modelky presťahovala do New Yorku. Rýchlokorčuľovanie to však už nebolo. „V New Yorku ma chytil box, neskôr balet, ktorý mám veľmi rada. Vďaka baletu sa vaše telo stane štíhlym a nie priveľmi svalnatým,“ dodala.

Holandská topmodelka Doutzen Kroes v kreácii... Foto: SITA/AP, Rafael Yaghobzadeh
Doutzen Kroes Holandská topmodelka Doutzen Kroes v kreácii Atelier Versace.

Hoci patrí medzi najkrajšie ženy planéty, nie vždy sa cíti sexi. „Stále sexi sa necítim. Mám akýsi režim zapnutia a vypnutia. Doma som mama a keď idem do práce, sledujem ten kontrast. Vidím v zrkadle iného človeka, keď mi urobia vlasy a mejkap,“ opísala.

Keď nemusí, mejkap ani nepoužíva. „Doprajem svojej pokožke často oddych od mejkapu. Moja staroslivosť spočíva v tom, že po umytí a sprchovaní jej vždy doprajem hydratačný krém. Zároveň používam aj vitamín E a ten na moju pokožku funguje výborne. Čo sa každodenného líčenia týka, zväčša siahnem len po maskare a lesku na pery.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #box #šport #pleť #Doutzen Kroes #bicyklovanie

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...