Soňa Norisová je mamou 12-ročného syna: Bude z neho herec?

Soňa Norisová je vyhľadávanou herečkou. A to nielen u nás, ale aj v Čechách.

17.04.2018 09:00
Soňa Norisová Foto:
Soňa Norisová v seriáli V.I.P. vraždy.
debata

Aktuálne má za sebou nakrúcanie novej série seriálu V.I.P. vraždy, ktorý sa na obrazovky Prima PLUS dostane 21. apríla. Ako zvládala Norisová nakrúcanie u našich susedov vzhľadom na fakt, že je mamou 12-ročného syna?

„Syn má už dvanásť, takže si chlapci dokázali poradiť aj bezo mňa. Druhá séria bola menej časovo náročná a viac sa nakrúcalo v lete, takže syn mohol byť aj so mnou. Som rada, keď ho mám pri sebe a mám nad ním trochu kontrolu. Ale teraz to skutočne vychádzalo dobre, prišla som na tri dni a potom osom bola napríklad štyri dni doma,“ opísala predstaviteľka seriálovej Klaudie Wolfovej.

Nielen ona, ale aj jej sestra, Zuzana Norisová, sa oddali herectvu. Navyše, obe sú aj dobré speváčky. Ako to v tomto smere vyzerá s jej synom? Vydá sa v hereckých šľapajach? „Nevyzerá, že by k tomu inklinoval a ja ho do toho ani nechcem nútiť. Ale keby chcel, nebudem mu brániť. Aj keď viem, že niektorým kolegom rodičia hovorili, aby išli robiť niečo normálne. Ja som vďačná, že naši rodičia mne a ani mojej sestre Zuzke nebránili robiť to, čo sme chceli a vždy nás podporovali,“ prezradila sympatická tmavovláska. Ako dodala, synovi sa páči povolanie lekára. Aj to majú v rodine, lekárom je totiž otec Norisovej. „Otec by bol určite tiež nadšený. On chcel, aby som bola zdravotná sestra, ale pri mojom probléme s krvou a injekciami… Nemám rada ani nemocničné prostredie.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #syn #otec #Soňa Norisová #V.I.P. vraždy

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...