Rozchod aj návrat! Hviezdne páry, ktoré dali láske druhú šancu

Jessica Biel a Justin Timberlake aj vojvodkyňa Kate a princ William - museli sa rozísť, aby si opäť padli do náručia.

11.04.2018 17:00
Justin Timberlake a jeho manželka Jessica Biel Foto: ,
Hudobník a herec Justin Timberlake a jeho manželka Jessica Biel.
debata

Jessica Biela a Justin Timberlake

Tvoria pár viac ako 10 rokov, ale príbeh ich lásky mohol byť iný. Po štyroch spoločných rokoch sa rozišli. Išlo o rozdielne priority vo vzťahu a rozchod bol vyvrcholením dlhšie trvajúcej krízy. O pár mesiacov sa však ich city opäť rozhoreli a Jessica a Justin to skúsili spolu opäť. S úspechoom! V roku 2012 sa postavili pred oltár a v roku 2015 sa dočkali prvého potomka – syna Silasa.

Vojvodkyňa Kate a princ William

V roku 2007, po štyroch rokoch vzťahu, sa počas spoločnej lyžovačky dvojica rozišla. Podľa britských médií sa rozišli v dobrom – Kate chcela od ich vzťahu viac a princ William ešte nebol pripravený celkom sa svojej slobody vzdať. Dlho ale bez seba nevydržali a o pár mesaiacov sa dali opäť dohromady. V roku 2010 verejne ohlásili svoje zasnúbenie, aktuálne sa tešia na príchod tretieho potomka na svet.

Miley Cyrus a Liam Hemsworth

Zaľúbili sa, zasnúbili a rozišli. Slávna dvojica sa zasnúbila v roku 2012, o rok nato sa namiesto svadby konal rozchod. Miley sa vrhla na svoju kariéru a počas tahto obdobia prežila niekoľko škandálov. Tri roky po ich rozchode sa cesty niekdajších zaľúbencov spojili opäť. Aktuálne sú opäť zasnúbení a žijú príjemný a škandálom sa vyhýbajúci život.

Robbie Williams a Ayda Field

S búrlivákom Robbiem Williamsom sa zrejme dalo vydržať ťažko. A tak sa nieto čomu diviť, že pár sa rozišiel tri razy. Po treťom rozchode sa slávny spevák počas rozhovoru s herečkou Cameron Diaz zamyslel a uvedomil si, čo preňho Ayda znamená. Williams o tom niekoľkokrát porozprával aj médiám. Odvtedy sa ich vzťah upokojil – pár sa v roku 2010 zosobášil a už spolu vychováva dve deti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #návrat #Justin Timberlake #Jessica Biel

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...