Vojvodkyňa Kate už oddychuje! Dieťa môže prísť na svet kedykoľvek

V septembri 2017 potvrdil Kensingtonský palác skvelú správu - vojvodkyňa Kate čaká tretie dieťa.

29.03.2018 13:00
debata (2)

V októbri palác zverejnil informáciu, že potomok príde na svet v apríli. Približný dátum pôrodu však známy nie je, aj z dôvodu, že fanúšikovia kráľovského páru by boli ochotní niekoľko dní kempovať pred nemocnicou, aby si tento deň nenechali ujsť.

Vojvodkyňa Kate sa poslednýkrát ukázala na... Foto: Reuters, POOL
Vojvodkyňa Kate Vojvodkyňa Kate sa poslednýkrát ukázala na verejnosti 22. marca počas charitatívnej akcie v Londýne.

Pri jej dvoch predošlých tehotenstvách sa Kate s verejným životom rozlúčila mesiac pred plánovým termínm pôrodu. Pri prvom dieťati sa na verejnosti posledný raz ukázala 15. júna 2013, princ George prišiel na svet o 5 týždňov neskôr, 22. júla. Pri Charlotte sa medzi ľuďmi poslednýkrát objavila 28. marca 2015 a princezná sa narodila 2. mája. Charlotte mala prísť na svet v apríli, ale napokon si ešte pár dní počkala. Podobný scenár sa môže zopakovať aj s tretím potomkom Kate a Williama. Poslednýkrát sa dvojnásobná mama na verejnosti objavila 22. marca počas charitatívneho podujatia v Londýne.

Svoje dve ratolesti vojvodkyňa porodila v londýnskej nemocnici St. Mary, na tom istom mieste prišli na svet aj princovia William a Harry. Na tomto mieste by malo podľa bristkých médií prísť na svet aj tretie dieťa kráľovského páru.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #dieťa

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...