Mirka Luberdová spomína na pubertu: Vlasy na ježka, čierne linky okolo očí

Slovenská aj európska vicemiss roku 2003, Mirka Luberdová, dokáže očariť na prvý pohľad.

19.03.2018 17:00
Miroslava Luberdová Foto:
Niekdajšia finalistka Miss Slovensko Miroslava Luberdová.
debata

Dlhé plavé vlasy jej siahajú niže pliec a jej tvár mejkap ani nepotrebuje. Aj ona, podobne, ako zrejme každá žena, v puberte prežila bláznivé obdobia, kedy experimentovala s vlasmi či s mejkapom. A tieto výstrelky oľutovala.

„V puberte som prežila, čo sa účesu týka, strašidené obdobie, kedy som sa nechala ostrihať na ježka. Prišla som ku kaderníčke s časopisom v ruke a vlasy po pás som si nechala ostrihať tak, že som vyzerala ako chlapec. O účes som sa nevedela starať a trápila som sa s ním, až kým mi vlasy zasa nepodrástli,“ opísala. Ako dodala, rodičia jej do rozhodnutia nezasahovali. „Človek sa učí na vlastných chybách. Oni ma nechali sa rozhodnúť a ja som to oľutovala.“

Aj v oblasti líčenia si vyskúšala niekoľko trendov, na ktoré sa teraz pozerá s úsmevom na perách. „Boli časy, kedy sme si s kamarátkami robili veľmi výrazné linky na horné aj spodné viečko, aby to vyzeralo "depešácky“. Ale vyzeralo to hrozne," priznáva.

Dnes, ako mama dvoch detí, sa stará o seba kvalitnou kozmetikou a dobrou stravou. „Ak je človek spokojný vo vnútri, prejaví sa to aj na jeho vzhľade. Asi to pozná každá mama – keď sa dobre vyspím, znamená to pre mňa všetko. Krásna sa cítim vtedy, keď som šťastná,“ dodáva.

Mirka Luberdová, výživová poradkyňa a slovenská aj európska vicemiss 2003 sa stala jednou z trojice influenceriek kozmetickej spoločnosti Oriflame. Ďalšími dvoma sú herečka a baletka Broňa Kováčiková a módna návrhárka Martina Grešová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #účes #mama #Oriflame #Mirka Luberdová

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....