Vlastná zelenina, zvieratá a hektáre pôdy! Život na farme zlákal aj hviezdy

Meryl Streep pestuje vlastnú zeleninu, Sheryl Crow sa stará o kone. Ktoré ďalšie hviezdy vymenili veľkomesto za prírodu?

14.03.2018 17:00
France Cannes Money Monster Photo Call Foto: ,
Herečka Julia Roberts.
debata

Meryl Streep uprednostnila pred životom v Los Angeles Connecticut. Spolu s manželom a ich štyrmi deťmi si vytvorili domov v horách, kde podĺa vlastných vyjadrení trávi čas aj prácou v záhrade, jedlá pripravuje z vlastnoručne vypestovanej zeleniny. K ich 35-hektárovému pozemku patrí aj vlastné jazero.

Julia Roberts žije s manželom, kameramanom Dannym Moderom a ich troma deťmi na ranči v Taose v Novom Mexiku. Držiteľka Oscara v médiách opisuje, že žijú celkom obyčajne a jej deti dokonca ani len netušia, aká je ich mama slávna. Najmä jej ratolestiam sa život na ranči páči. Aj Roberts patrí k pestovateľkám zeleniny.

Sheryl Crow žije na ranči v Tennessee. Po dvadsiatich rokoch života v Los Angeles sa vrátila k tomu, čo poznala z detstva – životu v spojení s prírodou. Ako hovorí, rána trávi v stajni pri koňoch, potom si ide zajazdiť, pričom ju sprevádzajú jej psy. Speváčka vlastní 62-hektárový pozemok, na ktorom žije s jej adpotívnym synom a spolu sa starajú o množsvo zvierat.

Russel Crowe sa takisto hlási k životu v prírode. Jeho pozemok má rozlohu 224 hektárov a ako sa vyjadril v rozhovoroch, bola to jeho najlepšia investícia v živote. Život na farme opísal ako „protijed“ k jeho práci v Hollywoode v obklopení množstva ľudí. Do Austrálie sa vracia tak často, ako mu to práca dovoľuje.

Reese Whiterspoon sa narodila v Tennessee. Po rokoch prežitých v Los Angeles si oscarová hviezda kúpila farmu neďaleko LA, na ktorej žila istý čas spolu s manželom, Jimom Tothom a ich deťmi. Na rozľahlom pozemku spolu s deťmi pestovala tekvice a starala sa o kuriatka. Aktuálne však herečka farmu predáva a rodina sa presťahovala späť do Los Angeles.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zelenina #Meryl Streep #Julia Roberts #ranč

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...