5 slávnych krások, ktoré si postavičku strážia aj vďaka joge

Jessica Biel aj Jennifer Aniston - svojou láskou k joge sa nijako netaja. Ktoré ďalšie hviezdy majú rovnakú záľubu?

06.03.2018 07:00
Herečka Jessica Biel v honosnej kreácii Ralph &... Foto: ,
Herečka Jessica Biel.
debata

Jessica Biel nie je žiadnou začiatočníčkou, pokiaľ ide o jogu, venuje sa jej desať rokov. Propagácii jogy sa aj venuje, ako uvádzala v niekoľkých rozhovoroch, jej snahou je prilákaŤ k tomuto cvičeniu viac žien a mužov.

Meghan Markle označila práve jogu za tajomstvo jej peknej postavy. Niekoľko hodín týždenne sa jej venuje, ako uviedla, joga ju očarila v Toronte počas nakrúcania seriálu Kravaťáci. Fotografom sa dokonca podarilo pár razy zachytiť peknú tmavovlásku s podložkou na cvičenie jogy, ako mieri do telocvične.

Meghan Markle v roku 2016. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Meghan Markle Meghan Markle v roku 2016.

Jennifer Aniston sa svojou sexi postavičkou hrdo pýši nielen na červených kobercoch. Štyrisiatnička je nadšenkyňou viacerýcgh športov a joga je jedným z nich. Ako prezradila v rozhovore, tip na jogu dostala kedysi od svojej dobrej kamarátky, vyskúšala ju a je jej ta tento tip do dnešného dňa vďačná. Jogu cvíčí 5 razy týždenne pod dohľadom osobnej trénerky.

Demi Mooreovej joga pomohla aj po náročnom rozchode s manželom, Ashtonom Kutcherom. Ako uviedla, niekoľkokár práve kvôli joge navštívila aj Indiu, kde absolvovala kurzy, počas ktorých sa 4 hodiny denne venovala nielen meditácii ale aj samotnému cvičeniu.

Naomi Watts navštevuje kurzy jogy v Brentwoode, čo je jedna zo štvrtí Los Angeles. Jej „parťáčkou“ na cvičenie sa stala oscarová herečka Reese Witherspoon.

Herečka Naomi Watts. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Naomi Watts Herečka Naomi Watts.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #Jennifer Aniston #jóga #Meghan Markle

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...