Tomáš "Yxo" Dohňanský ako otec: Dcéra nám vie poriadne zamotať deň

Ako vnímajú rodičovstvo členovia kapely HEX? Prežívam krásne obdobie, opisuje Tomáš "Yxo" Dohňanský.

27.02.2018 14:00
Tomáš "Yxo" Dohňanský Foto:
Tomáš "Yxo" Dohňanský z kapely HEX.
debata

V seriáli Oteckovia sa to deťmi priam hemží. A inak tomu nebolo ani počas nakrúcania klipu k rovnomennej skladbe z dielne kapely HEX.

Všetci štyria HEXáci majú s rodičovstvom vlastné skúsenosti. Práve preto, že sú otcovia, im bolo prirodzené urobiť skladbu „Oteckovia“ a nakrútiť k nej klip.

„V nejednej situácii zo seriálu sa presne vidím. Mám malú dcérku Emmku, ktorá nám vie poriadne zamotať deň. A vidím tam aj nastupujúcu pubertu mojej staršej dcéry. Ja osobne zažívam krásne obdobie, keď sa nám Emmka zo dňa na deň mení a teší ma, že sa z mojej staršej Hanky stáva samostatná osobnosť,“ neskrýva radosť Tomáš "Yxo“ Dohňanský.

A ako vníma úlohu otca ďalší člen kapely, Martin "Fefe“ Žúži? "Rodičovstvo a partnerské spolužitie sú neprenosné skúsenosti. Bez nich by som si text na túto tému ani netrúfol napísať. Snažil som sa ho urobiť s ohľadom na to, že život môže priniesť rôzne problémy, ale ak ich riešime s nadhľadom a humorom, všetky sa nakoniec ukážu ako banálne. Samozrejme okrem zdravia,“ dopĺňa Martin „Fefe“ Žúži, ktorý sa postaral o text skladby Oteckovia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #rodina #Hex

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...