Spevák Adam Ďurica o manželstve: Stále prežívam šťastnú lásku

Spevák Adam Ďurica (30) sa v lete postavil pred oltár so svojou dlhoročnou priateľkou Kristínou.

26.02.2018 17:00
Adam Ďurica Foto:
Adam Ďurica s manželkou.
debata

Na nedávnych raňajkách v Pravda café na jeho prste svietila obrúčka. Čo spravil tento krok s jeho fanúšikovskou základňou? Nepíšu zaľúbené tínedžerky manželke výhražné listy?

„Určite nie, myslím si, že aj moje fanúšičky to chápu,“ začal rozprávať Ďurica a pokračoval: „Ja som sa od začiatku prezentoval tým, že moje pesničky sú o láske k mojej priateľke, teraz už manželke. A myslím si, že to tak bolo dobre. Mne by nikto neuveril, keby som v pesničkách mal slová ako: ‚Je to s nami zlé, krásne chvíle sú preč…‘. Ľudia by mi to neverili, lebo prežívam šťastnú lásku a spievam práve o tom. Je to oveľa uveriteľnejšie, keď človek spieva o tom, čo je pravdivé. A ja tú moju pravdu cítim do poslednej bunky,“ opísal Ďurica.

Počas zimy si môže spevák o čosi viac oddýchnuť, za voľnejší považuje najmä január. Ako prezradil, rád chodí v tomto období do hôr, hoci on sám nelyžuje. „Moja manželka strašne miluje lyže. Ja k tomuto športu až taký vrúcny vzťah nemám, ale vždy jej poviem, že sa s ňou budem aspoň voziť na lanovke a ona nech si zalyžuje do sýta. Mne stačí atmosféra hôr, mám rád, keď nad svahom vyjde slnko a ja si to užívam aj bez lyží,“ opisuje Ďurica. Ako dodal, pár razy do roka navštívia spolu Vysoké Tatry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželka #Adam Ďurica #Raňajky v Pravda cafe

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...