Princ William s deťmi sleduje požiarnika Sama, Kate im pomáha tvoriť

Malý George a jeho sestra Charlotte sa doma venujú činnostiam ako iné deti v ich veku, prezrádza princ William.

03.02.2018 11:00
debata

Hoci patria medzi najsledovanejšie páry sveta a mediálna pozornosť sa sústreďuje aj na ich dve ratolesti, princa Georgea a princeznú Charlotte, snažia sa, aby mali normálne detstvo. Aspoň do takej miery, ako im to ich status dovoľuje.

Táto fotografia sa objaví na vianočných... Foto: Reuters
princ William Táto fotografia sa objaví na vianočných pozdravoch princa Williama a vojvodkyne Kate.

Počas rozhovoru pre stanicu "Radio 1“ sa pric William rozhovoril o tom, ako trávia s deťmi čas. Priznal, že aj oni občas siahnu po iPad-e, aby sa ich ratolesti ukľudnili. Predovšetkým počas letov, ktoré už musia absolvovať. Ako prezadil, jeho syn je, podobne ako iné 4-ročné deti, veľkým fanúšikom kresleného seriálu Požiarnik Sam. Zároveň povedal, že aj on musí postavám venovať dostatočnú pozornosť, inak sa naňho George hnevá.

Zatiaľ, čo on s deťmi pozerá kreslené príbehy, jeho manželka, vojvodkyňa Kate, podľa jeho slov deťom pomáha so všetkým kreatívnym – so stavaním, maľovaním a tvorením. Napríklad s deťmi aj pečie.

Ani na šport sa pri výchove ich dvoch ratolestí nezabúda. Malá Charlotte má rada jazdenie na poníkovi, George zasa hrá s otcom futbal či šermuje. Zároveň k tomu patria aj prechádzky so psom, Georgea od narodenia sprevádza pes menom Lupo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #vojvodkyňa Kate #princ William #výchova

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....