Kňažná Charlene ani len netušila, čoho sa bude musieť v mene lásky vzdať

Monacká princezná Charlene (39), manželka kniežaťa Alberta a matka ich dvojčiat Gabriely a Jacquesa, možno pôsobí rezervovane a neprístupne, ale v skutočnosti taká nie je.

24.01.2018 13:00
Princ Albert a kňažná  Charlene Foto: ,
Princ Albert a kňažná Charlene počas vianočnej oslavy v Monaku.
debata

Povedala to o nej jej dlhoročná kamarátka a niekdajšia plavkyňa, Franzi van Almsick, v rozhovore pre nemecký Bild am Sonntag.

„Charlene má veľké srdce a je všetko iné, len nie chladná,“ povedala niekdajšia plavkyňa o monackej princeznej a dodala: „Naopak, je nesmierne citlivá a dlhé roky mala o sebe pochybnosti.“

Obrovské zmeny, ktoré do jej života priniesol princ Albert a sťahovanie do Monaka, neboli pre 39-ročnú Charlene ľahké. „Zrazu spadla do tejto veľkej lásky, ktorej dôsledky v tom čase nedokázala presne odhanúť. Na život kňažnej v Monaku, so všetkými pravidlami a povinnosťami, nebola pripravená. Ani len netušila, čoho všetkého sa bude musieť v mene lásky vzdať,“ opísala jej kamarátka.

Okrem toho, o takomto živote Charlene nikdy ani len nesnívala. „Nikdy netúžila stať sa princeznou. Človek si musí uvedomiť, že ona pochádza z Južnej Afriky, kde bola taká slobodná a voľná. V Monaku o to prišla.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monako #Charlene #princ Albert

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...