Krásna tehuľka Švidraňová: Pôrodom sa nestresujem

Herečka a speváčka Barbora Švidraňová očakáva narodenie jej prvého bábätka.

18.01.2018 11:00
debata (2)

Energická ryšavka, ktorú televízni diváci poznajú zo seriálov Búrlivé víno či Panelák priznala, že prvé mesiace tehotenstva ju oberali o jej povestnú energiu. „Tým, že už pomaly končím piaty mesiac, som opäť aktívnejiša, unavenejšia som bola na začiatku tehotenstva. Ale musím priznať, že sa mi už napríklad skracuje dych, čo pociťujem pri speve a to ma upozorňuje na fakt, že by som mala viac oddychovať. Som veľmi aktívny človek a práve tehotenstvo ma učí spomaliť. Takže občas si naozaj len tak vyložím nohy na stôl a relaxujem,“ opisuje.

Herečka a speváčka Barbora Švidraňová je v... Foto: Dušan Kittler
Barbora Švidraňová Herečka a speváčka Barbora Švidraňová je v piatom mesiaci tehotenstva.

Blížiacim sa pôrodom sa herečka nijako nestresuje. „Samozrejme, pýtam sa kamarátok, čo ma čaká a už si ho aj predstavujem. Je mi jasné, že každý pôrod je iný a každá žena ho zvládne po svojom. Ale hovorí sa, že speváčky mávajú pôrody jednoduchšie, lebo vedia dobre pracovať s bránicou a dychom, takže verím, že u mňa všetko pôjde ako po masle. Spolieham sa aj na intuíciu, som predsa žena a pôrod je prirodzená vec.“ Ako prezradila, pohlavie bábätka už pozná, ale informáciu si zatiaľ necháva pre seba.

Svoje rastúce bruško v pruhovanom tričku s veselým nápisom predviedla počas krstu novinky jej hereckej kolegyne Kristíny Farkašovej. Práve Švidraňová sa stala jednou z krstných mám knihy Som nový človiečik, vďaka ktorej môžu rodičia tvoriť knihu o svojej ratolesti od momentu, kedy sa o tehotenstve dozvedia.

Herečka a speváčka Barbora Švidraňová (2.... Foto: Dušan Kittler
Barbora Švidraňová , Kristína Farkašová Herečka a speváčka Barbora Švidraňová (2. vpravo) sa stala jednou z krstných mám knihy Som nový človiečik od Kristíny Farkašovej (2. zľava).

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Barbora Švidraňová #Kristína Farkašová #Som nový človiečik

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...