Hilmerová je štíhla ako prútik, ale priznáva: Do cvičenia sa musím nútiť

Herečka Monika Hilmerová (43) priznala, že ako dvadsiatnička bola skutočnou fanúšičkou cvičenia a o svoju postavu sa zodpovedne starala.

10.01.2018 17:00
debata

„Vtedy ma tréningy nesmierne bavili a cvičila som rada. S pribúdajúcim vekom som však zlenivela,“ hovorí dvojnásobná mama.

Monika Hilmerová na uvedení prvej časti seriálu... Foto: Markíza
Monika Hilmerová Monika Hilmerová na uvedení prvej časti seriálu Oteckovia.

„Pri deťoch a domácnosti mám pohybu menej a priznávam sa, že do cvičenia sa musím doslova nútiť, už ma to tak veľmi nebaví. Predstava, že z domu pravidelne odchádzam do fitka sa mi nezdá byť lákavá,“ dodala. V tomto smere jej pomáha manžel, choreograf a tanečník Jaro Bekr. „On je v tejto oblasti zbehlejší a dokonca mi na internete našiel 16-minútový tréning, ktorý je veľmi účinný a človeku po ňom hneď lepšie spaľuje.“

Ako ďalej prezradila, doma športuje napríklad pri učení sa textov. „Sadnem si na stacionárny bicykel a počas toho, ako šliapem do pedálov, sa učím scenáre. Vydržím asi dvadsať či tridsať minút,“ dodala.

Monika Hilmerová a Jaro Bekr (vľavo) na krste... Foto: Fortuna Libri
Monika Hilmerová a Jaro Bekr Monika Hilmerová a Jaro Bekr (vľavo) na krste knižnej novinky Supertelo spolu s jej autormi, Tinou Zlatoš Turnerovou a Vladom Zlatošom.

Ako je na tom so športovaním jej manžel, Jaro Bekr? „Nejaké športové méty pred sebou už nemám, ale som zvyknutý pravidelne trénovať. S pribúdajúcim vekom cvičím najmä preto, aby som sa cítil zdravo.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #cvičenie #tréning #Monika Hilmerová

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...