Marek Fašiang miluje freeride! Sviatky tak budú plné adrenalínu

Seriálového nováčika Mareka Fašianga budú môcť televízni divácgi spoznať už začiatkom januára v novinke z produkcie Markízy, Oteckovia.

23.12.2017 11:00
Marek Fašiang Foto:
Marek Fašiang na uvedení prvej časti seriálu Oteckovia.
debata

Séria má už nakrútených sedemdesiat dielov a tak sa sympatický herec teší na zaslúžené voľno. „Výroba seriálu sa skončila 21. decembra, následne sa pred kamery vraciame začiatkom januára,“ opisuje herec a pokračuje: „Teším sa, že od 22. decembra vypnem. Môj rok bol pracovne ťažký, okrem nakrúcania seriálu sa totiž venujem aj podnikaniu a tak si trocha voľna zaslúžim,“ opisuje Fašiang.

Vladimír Kobielsky a Natália Puklušová v...
Herečka Mária Havranová a Marián Mitaš  v...
+9Herečka Mária Havranová ako učiteľka v seriáli...

Ako strávi blížiace sa sviatky? „Vianoce prežijem doma v Bratislave a obdobie medzi sviatkami určite na horách,“ plánuje. Vzhľadom na fakt, že je nadšeným vyznávačom snoubordingu si sneh poriadne vychutná.

„Na snouborde jazdím od dvanástich rokov, takže ma to začalo ťahať aj k freeridu. Na Slovensku si preto často chodím zajazdiť do Jasnej, kde sú skvelé podmienky.“ Ako prezradil, freeride je nielen krásnym a adrenalínovým športom, ale občas aj poriadne nebezpečným. Zranenia sa totiž nevyhli ani jemu. „Za tie roky som ich už prekonal naozaj dosť. Mal som zlomenú lopatku, kľúčnu kosť, dokonca aj nohu. A zopár otrasov mozgu.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #zima #Marek Fašiang #Oreckovia

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...