Blake Lively: Vyhýba sa skrytým kalóriám, do reštaurácií chodí zriedka

Manželka Ryana Reynoldsa je už dvojnásobnou mamou, ale na jej postavičke nezanechali tehotenstvá žiadne následky. Je štíhla ako prútik.

12.12.2017 15:00
Target Cat and Jack Launch Event Foto: ,
Herečka Blake Lively.
debata

Ako prezradila pre americkú reláciu Extra, má rada športy, ktoré jej spôsobujú zábavu. Miluje bicyklovanie, turistiku – predovšetkým aktivity, ktoré sa dajú robiť vonku. Namiesto jogy či pilatesu sa tak zameriava skôr na pravidlený kardiotréning.

Aj výživa zohráva v jej rodine dôležitú úlohu. „Je jednoduchšie sa stravovať zdravo, ak jete najmä čestné produkty ako ovocie a zeleninu,“ uviedla pre spomínanú reláciu a dodala: „Snažím sa variť tak často, ako mi to čas dovolí.“ Stravovaniu v reštauráciách sa vyhýba, pretože v jedlách sú často skryté kalórie, ktoré sú pre postavu nebezpečné.

Ako prezradila pred časom pre magazín People, po druhom pôrode sa stravovala ešte o čosi prísnejšie, aby sa dostala späť do formy: „Ak trénujem, neprijímam priemyselne spracovávané potraviny, vyhýbam sa sóji aj gluténu. Bielkoviny, uhľohydráty a zelenina musia byť v mojom jedálničku v rovnováhe,“ ozrejmila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #tehotenstvo #Blake Lively #strava

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...