Princ George písal Ježiškovi, na jeho zozname je len jedno želanie

List do rúk Santa Clausa v Helsinkách odovzdal otec 4-ročného chlapčeka, princ William.

01.12.2017 12:00
Princ George Foto: ,
Princ George.
debata (3)

Britský princ William je aktuálne na oficiálnej návšteve vo Fínsku, v hlavnom meste, v Helsinkách. Popri plnení si „dospeláckych“ povinností si však dvojnásobný otec našiel čas a zašiel aj na miestne vianočné trhy, na ktorých sa stretol s fínskym Santa Clausom. Práve jemu odovzdal zoznam prianí jeho 4-ročného syna Georgea.

Princ William navštívil v Helsinkách vianočné... Foto: Reuters, LEHTIKUVA
princ William Princ William navštívil v Helsinkách vianočné trhy a Santa Clausovi odovzdal list želaní jeho syna, princa Georgea.

A čo si malý monarcha želal? Na zozname svietilo len jedno prianie, ktoré bolo napísané detskou rúčkou. Princ George chce policajné auto. Pod svoje želanie sa ešte aj podpísal. Santa Claus dal následne princovi Williamovi malý balíček, za ktorý poďakoval.

Zatiaľ, čo sa britský princ vybral na návštevu Fínska, jeho sympatická manželka sa v Londýne venuje množstvu charitatívnych podujatí. V stredu prišla do jednej z londýnskych základných škôl, kde spolu s deťmi pracovala v záhrade.

Vojvodkyňa Kate zasa navštívila jednu zá... Foto: Reuters, POOL
Vojvodkyňa Kate Vojvodkyňa Kate zasa navštívila jednu zá základných škôl v Londýne a spolu s deťmi sa venovala prácam v záhrade.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #princ George #Helsinki

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...