Tajomstvo super tela 41-ročnej Elsy Pataky: Cvičím od pätnástich

Drobná herečka ohuruje svojou štíhlou postavou. Jej tajomstvom je joga aj fitness. Cvičí pravidelne.

06.11.2017 17:00
debata

Krásna Španielka, Elsa Pataky (41), je manželkou Chrisa Hemswortha a matkou ich troch spoločných detí. Ako si počas jej hektického dňa nájde čas aj na starostlivosť o svoju krásu? „Také chvíle si musím nájsť. Aj keď ste mamou, musíte vedieť povedať ‚Prosím, potrebujem čas pre seba‘. Zvyčajne si dám kúpeľ, na vlasy si urobím zábal a užívam si relax,“ opísala herečka v rozhovore pre austrálske vydanie magazínu Grazia.

Herečka Elsa Pataky sprevádzala na premiére... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Elsa Pataky Herečka Elsa Pataky sprevádzala na premiére manžela Chrisa Hemswortha.

A hoci ako každá žena, aj ona si čas len pre seba vychutnáva, prioritou sú pre ňu deti. „Mojím hlavným záujmom sú naše ratolesti. Chcem byť 100-percentnou mamou,“ dodala.

Jej manžel, filmový predstaviteľ Thora, patrí medzi najsexi mužov planéty. Ako to vníma ona? „Je to pre mňa úsmevné, lebo je to môj manžel, vnímam ho inak. Pre mňa je sexi tým, aký je vo vnútri.“ Ako povedala pre magazín Women's Health, jej manžel úžasne varí. „Keď uložíme deti do postele, Chris sa pustí do varenia. Robí výborné mäso, ryby aj šaláty.“

Manželský pár Elsa Pataky a Chris Hemsworth sa... Foto: SITA/AP, Rob Latour
Elsa Pataky a Chris Hemsworth Manželský pár Elsa Pataky a Chris Hemsworth sa spoločne objavili na gala venovanom austrálskym hercom.

Ako 41-ročná má stále úžasnú postavičku, ktorá sa vyníma v niekoľkých kampaniach spodnej bielizne. „Mám rada šport aj fitness. Cvičím od mojich pätnástich narodenín, mám to rada. "Milujem jogu, pretože vás naučí, ako byť majstrom svojho tela aj duše,“ povedala pre Women's Health.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #jedlo #jóga #Chris Hemsworth #Elsa Pataky

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...