Slová plné lásky a obdivu! Svoje city opísala Ronaldova priateľka

Už čoskoro porodí Georgina Rodriguez (23) slávnemu futbalistovi jeho štvrtého potomka.

02.11.2017 17:00
Georgina Rodriguez Foto: ,
Georgina Rodriguez, priateľka Cristiana Ronalda.
debata

Bolo to práve minulý rok, kedy futbalista Cristiano Ronaldo „oficiálne“ predstavil svetu svoju mladučnú priateľku, 23-ročnú Georginu Rodriguez (23). Sprevádzala ho na udeľovaní ocenení FIFA pre najlepšieho futbalistu. A po roku sa s ním na červenom koberci spomínanej akcie ukázala opäť, teraz už aj s tehotenským bruškom. Pre peknú tmavovlásku to bol zrejme špeciálny moment prvého výročia ich vzťahu.

Cristiano Ronaldo s priateľkou Georginou... Foto: Reuters, EDDIE KEOGH
Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo s priateľkou Georginou Rodriguez, synom Cristianom Jr. a mamou Mariou Dolores dos Santos Aveiro počas udeloľovania ocenení FIFA v Londýne.

Ani jeden zo slávnej dvojice sa so svojimi citmi nezveruje médiám. Preto prekvapilo veľmi osobné vyznanie Georginy prostredníctvom Instagramu smerované práve k jej partnerovi. „Aký úžasný deň. Ťuknime si naň, ale namiesto alkoholu s týmito trofejami,“ píše kráska a pokračuje: „Na všetku tvoju snahu, odhodlanie, obete a nekonečné hodiny na náročnom tréningu, v mene dosiahnutia takej vysokej úrovne.“

A nasledovalo ešte o čosi osobnejšie vyjadrenie smerom k otcovi jej ešte nenarodeného dieťatka: „Zostaň taký, aký si. Budem stáť po tvojom boku, budem ťa milovať a podporovať, budem tvojím pokojným prístavom, keď sa vrátiš domov a dám ti všetko, čo potrebuješ, môj miláčik. V dobrých aj zlých časoch. Milujeme ťa, šampión.“

Georgina Rodriguez už v novembri porodí futbalistovi jeho štvrté dieťa. K najstaršiemu synovi, Cristianovi, v lete pribudli dvojičky Eva a Mateo, ktoré Ronaldovi porodila náhradná matka. Ich rodina tak bude mať čochvíľa 6 členov. Pred pár dňami zverejnili zaľúbenci prostredníctvom videa informáciu, že ich dcéra sa bude volať Alana Martina.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #dcéra

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...