Jane Fonda: Bozky či sex sú prirodzené aj pre starých ľudí

Oscarovej herečke sa nepáči, ako sa Amerika pozerá na ľúbostné scény starých ľudí.

10.10.2017 15:00
Jane Fonda Foto: ,
Herečka Jane Fonda pózuje fotografom na filmovom festivale v Benátkach.
debata (3)

Jane Fonda (79) nerozumie, prečo tak málo filmov prináša pohľad na ľúbostné či sexuálne scény starších ľudí. „Niečo také by predsa malo byť už dnes celkom prirodzené,“ povedala držiteľka Oscara v rozhovore pre magazín „Welt am Sonntag“.

„Zdá sa mi to diskriminačné, ak sa niektorí ľudia vyjadrujú, že sa nechcú pozerať na scény, v ktorých sa pozkávajú či milujú starí ľudia. Dokonca niektorí hovoria, že starí ľudia by sa vo filmoch nemali ukazovať vôbec,“ opisuje 79-ročná herečka.

Tú je aktuálne možné vidieť práve v ľúbostnej romanci „Our Souls at Night“ z produkcie spoločnosti Netflix, ktorú pred časom predstavila na festivale v Benátkach. Jej partnerom v snímke je jej dlhoročný priateľ a kolega, Robert Redford (80). O spoločnom nakrúcaní herečka v Benátkach povedala: "Žijem pre sexuálne scény s ním,“ opísala s úsmevom a dodala: „Skvelo sa bozkáva a bolo úžasné bozkávať sa s ním, keď som mala dvadsať a je to skvelé aj teraz, keď mám takmer osemdesiat.“ V snímke si zahrala vdovu, ktorá sa zamiluje do vdovca – toho stvárňuje práve Redford.

Jane Fonda v rozhovore ešte zdôraznila, že Európa a Amerika je v zobrazovaní lásky starých ľudí rozdielna. „U vás v Európe to je, našťastie, iné ako v Amerike. Tu sa k starým hercom nesprávate tak nepekne.“

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #nakrúcanie #Jane Fonda

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...