Aké je tajomstvo štíhlej línie Jennifer Hudson?

Americkej soulovej speváčke Jennifer Hudson známej z muzikálu Dreamgirls, za ktorú získala ocenenie Grammy Award, sa už sedem rokov darí udržať si štíhlu postavu. Toto sú jej tipy na úspech.

08.10.2017 12:00
Jennifer Hudson Foto: ,
Jennifer Hudson pózuje na premiére animovaného filmu "Sing" v Los Angeles.
debata

Žiadne tvrdé diéty

Bývalá „baculka“ schudla v roku 2010 viac ako tridsať kilogramov a vďake niekoľkým trikom sa udržiava vo forme až dodnes. Krásnou postavou sa môže popýšiť najmä vďaka zmene stravovania a troške športu. „Nemám príliš veľa času na cvičenie, ale vždy sa snažím udržiavať si nejakou aktivitou vyšší srdcový tep. Zo športov sa venujem napríklad basketbalu,“ prezrádza tajomstvo svojho úspechu na portáli eatthis.com tridsaťšesťročná speváčka. J-Hud, ako ju prezývajú kolegovia z brandže sa snaží pohybom a prísnejším výberom jedál udržiavať metabolizmus na vyšších obrátkach.

Doprajte si, no nie stále

Na športové aktivity jej však nezostáva počas náročnej speváckej kariéry príliš času, preto sa zameriava najmä na úpravu jedálneho lístka. „Kľúčovým prvkom zdravého životného štýlu je úprava stravovania. Je dôležité čo jete, ale aj koľko a v akom čase,“ poznamenáva speváčka. Podľa jej vlastných slov sú ortodoxné diéty chybou. „Ak ste na prísnej strave, ktorá je založená na tom, že by ste nemali mať žiadne sacharidy alebo tuk v strave, vaše telo nebude fungovať tak, ako by malo,“ vysvetľuje Jennifer Hudson, ktorá je presvedčená o tom, že občas si treba dopriať nejakú maškrtu a nefungovať celý život na prísnych diétach. "Musím mať pri sebe stále čokoládu, je to moja ‚cigareta‘. Tak ako niekoho upokojuje cigareta, tak mňa čokoláda,“ uzatvára.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #čokoláda #chudnutie #Jennifer Hudson #štíhla línia

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...