Carla Bruni o svojej štíhlej postavičke: Nejem takmer nič

V decembri oslávi niekdajšia prvá dáma Francúzska päťdesiatku. Ako priznáva, za svoj vzhľad nevďačí len dobrým génom.

09.10.2017 17:00
Adrien Brody a speváčka  abývalá prvá dáma... Foto: ,
Herec Adrien Brody a speváčka a bývalá prvá dáma Francúzska Carla Bruni Sarkozy.
debata

Koncom septembra zažiarila Carla Bruni-Sarkozy spolu s ďalšími slávnymi kolegyňami na módnej šou značky Versace. V zlatých šatách ukázala po boku Claudie Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford a Heleny Christensen štíhlučkú postavu. Čoskoro päťdesiatnička v rozhovore pre magazín televízie RTL však prezradila, čo ju to stojí námahy. „Nejem skoro nič, je to strašné,“ povedala a dodala: „Každý deň trénujem dve hodiny. Je to nudné, tak veľmi nudné.“

Dizajnérka Donatella Versace (tretia zľava) s... Foto: Reuters, ALESSANDRO GAROFALO
Carla Bruni, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford a Helena Christensen. Dizajnérka Donatella Versace (tretia zľava) s niekdajšími supermodelkami - zľava: Carla Bruni, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford a Helena Christensen.

Modeling už dávno nie je to, čo by krásnu tmavovlásku a niekdajšiu prvú dámu Francúzska živilo. Aktuálne vydáva nový album ‚French Touch‘ a chystá sa s ním na turné. Ako prezradila, piesne na albume sa páčia aj jej 16-ročnému synovi. A to je podľa nej už čo povedať. „Deti sa zväčša cítia trápne, keď sú ich rodičia slávni. Ale myslím si, že môj syn to zvládol,“ prezradila. Okrem neho ešte vychováva aj dcéru Giuliu, ktorú v roku 2011 porodila Nicholasovi Sarkozymu. „Vychovávam ju tradične. Trvám na tom, aby išla skoro spať, aby prišla na čas do škôlky, neberiem ju so sebou na turné,“ opísala. Deti považuje Carla za to najdôležitejšie, čo v živote má.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #dieťa #Carla Bruni-Sarkozy

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...