Kocianová: Priateľ ma podporuje vo všetkom, zažívam to prvý raz

Slovenka Michaela Kocianová stále patrí medzi domáce topmodelky. Sama však priznáva, že dnes už pracuje menej a starostlivo si vyberá.

31.08.2017 13:00
debata (2)
Topmodelka Michaela Kocianová a jej priateľ... Foto: Profimedia
Topmodelka Michaela Kocianová a jej priateľ Arran Yentob. Topmodelka Michaela Kocianová a jej priateľ Arran Yentob.

„Spohodlnela som. Pravdou je, že si vyberám práce, ktoré mi zaplatia účty, zaplatia to, čo v živote potrebujem,“ uviedla otvorene. „Samozrejme, ponuky zo segmentu luxusnej módy stále sú. Aj teraz dostala agentúra ponuku na to, aby som šla predvádzať na týždeň módy do Milána. Uvidíme,“ naznačila 28-ročná kráska.

Kocianová kedysi predvádzala pre značky ako Dior či Vivienne Westwood. Lietala z módnej šou na ďalšiu v stresovom tempe. Ľudia, ktorí sa vyznajú v modelingovom biznise, vedia, že to nie je práve najziskovejšia práca. Tú tvoria pre modelky veľké kampane, spolupráca so značkami alebo potom fotenie veľkých komerčných zákaziek. Na tie má Michaela šťastie. Aj cez leto stihla nafotiť niekoľko katalógov či pracovať pre prestížne magazíny. Ako sama hovorí, celý čas ju podporuje priateľ Arran Yentob.

„Podporuje ma asi v hocičom, čo chcem robiť. V tomto je najlepší partner na svete. Podpora z jeho strany je úžasná. Samozrejme, poradí mi. Ak je to úplná hlúposť, povie svoj názor. Ale podporu od neho vnímam neustále. Ak by som to mohla povedať, je tam v dobrom aj v zlom. A zažívam to prvýkrát v živote,“ prezradila Michaela Kocianová, ktorá v stredu večer v Prahe nechýbala na česko-slovenskom finále súťaže Schwarzkopf Elite Model Look.

Ako ambasádorka tejto súťaže bola s výsledkami spokojná. Prezradila, že sa jej podarilo tipnúť troch zo štyroch víťazov.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #práca #modeling #Michaela Kocianová #priateľ #top

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...