Karlie Kloss dáva svojmu super telu zabrať! Baletom aj boxom

Peknú postavičku dostala Karlie Kloss do vienka. Ale starať sa o svoje krivky musí aj tak. Tu sú cvičenia, ktorým prepadla.

06.08.2017 12:00
Karlie Kloss Foto: ,
Topmodelka Karlie Kloss.
debata

Jedna z najvychytenejších modeliek súčastnosti – Kartie Kloss – oslávila 3. augusta 25. narodeniny. A už v tomto veku sa môže tešiť z kariéry, o ktorej zrejme pred rokmi ani len nesnívala. 1,88 m vysoká Američanka zaujala nielen svojou zaujímavou tvárou, ale aj perfektnými krivkami. Pritom modelka nijako netají, že práve šport je jej drogou. A na jej postavičke to je aj vidieť.

Balet

Modelka si dáva zvlášť pozor, aby zachovala rovnováhu medzi kardio-tréningom a silovým cvičením. A medzi tieto tréningy ešte stihne vsunúť aj hodiny baletu. Vďaka baletu má potrebnú silu, držanie tela aj vytrvalosť, ako povedala pre New York Times. Vďaka klasickému tancu, ktorý patrí medzi jej top záľuby, patrí na predvádzacom móle medzi špičku. Jej pohyby prezrádzajú, že baletu sa poctivo venuje.

Box

Ak potrebuje Karlie Kloss zo seba vybiť všetku energiu, zamieri na box. Práve box je aktuálne jedným z najpopulárnejších športov modeliek. Tréning je naozaj zničujúci, človek ide na maximum a ovplyvňuje vlastnú silu aj vytrvalosť. Box je veľmi intenzívny šport, takže telo sa potí o čosi viac, čím sa z neho vyplavujú toxíny.

Pilates

Ak si má Karlie Kloss zvoliť medzi jogou a pilates cvičením, volí druhú možnosť. Ako prezradila pre New York Times, pilates robí len príležitostne, ale páči sa jej, že do procesu počas tréningu zapája všetky svaly. Aj tie, ktoré pri bežnom cvičení zostanú „nepovšimnuté“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #balet #modelka #box #Karlie Kloss

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...