Tajomstvo štíhlej postavy vojvodkyne Kate? Riasa spirulina

Vojvodkyňa Kate (35) patrí k najobdivovanejším a najsledovanejším ženám planéty.

13.06.2017 17:00
Britain Royals Foto: ,
Vojvodkyňa Kate.
debata

Nielen prirodzený úsmev či husté vlasy patria k jej devízam. Štíhla postavička znesie akékoľvek šaty, vo všetkých totiž vyzerá výborne. Kate sa aj po dvoch deťoch stále chváli krivkami, ktoré jej môžu závidieť aj hollywoodske hviezdy. A pre časopis Marie Claire prezradila, čo za tým môže byť.

Hoci klasické anglické raňajky pozostávajú zo slaniny aj vajec, na tanieri dvojnásobnej mamy ich nevidieť. Ráno začína smoothie nápojom, ktorý je namixovaný z kelu, špenátu, šalátu, koriandru a čučoriedkového džúsu. A potom príde ešte jedna prísada – spirulina. Vo forme prášku ju nasype do nápoja, ktorý sa má postarať nielen o ranný prílev energie, ale aj o proteíny, vitamíny a aminokyseliny.

Čo je spirulina?

Ide o riasu, ktorá sa vyznačuje vysokým podielom vlákniny. Zároveň obsahuje až 18 rôznych aminokyselín, ktoré si telo nedokáže samé vyrobiť ale musí ich prijímať v potrave. Obsahuje jednu z najvyvších koncentrácií zeleného farbiva – chlorofylu zo všetkých rastlín. Aj preto je spirulina výrazný antioxidant, čím telu pomáha bojovať proti voľným radikálom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kate #vojvodkyňa #spirulina

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....