V angličtine si verím, Slovensku hanbu neurobím, hovorí Miss Slovensko 2017

Aktuálnu Miss Slovensko, Hanku Závodnú, čaká reprezentácia našej krajiny na súťaži Miss World v Číne na prelome novembra-decembra.

04.06.2017 10:50
MISS SLOVENSKO Foto:
Miss Slovensko 2017 Hanka Závodná z Bratislavy.
debata (2)

Na medzinárodných súťažiach sa občas stáva kameňom úrazu práve znalosť cudzieho jazyka niektorých finalistiek. Na slabú angličtinu nepekne doplatila v roku 2010 aj Anna Amenová počas svetového finále Miss Universe v Las Vegas.

Pekná ryšavka však z angličtiny strach nemá. „Viem anglicky aj nemecky, pretože som študovala na bilingválnej strednej škole, kde nás učili rakúski učitelia, takže ‚trapasu‘ sa neobávam,“ opísala.

Hanka Závodná z Bratislavy - aktuálna Miss... Foto: SITA, Ľudovít Vaniher
Finalistka 8 Hanka Závodná z Bratislavy Hanka Závodná z Bratislavy - aktuálna Miss Slovensko.

V Číne síce Hanka ešte nebola, ale vďaka modelingu navštívila Južnú Kóreu. „Bola som tam pracovne a veľmi sa mi tam páčilo, i keď je to celkom iný svet ako Európa. Strávila som v Južnej Kórey tri mesiace a mám na tento pobyt pekné spomienky,“ opisuje. Pracovne ju to zavialo aj do mnohých európskych krajín, najviac ju však očarilo Španielsko, konkrétne Madrid.

V septembri čaká Hanku aj nová škola. „Štúdium na Ekonomickej univerzite som ukončila z osobných dôvodov, v septembri by som rada začala študovať na Pedagogickej fakulte v Bratislave odbor špeciálna pedagogika.“ Vzťah k deťom a celkovo k učiteľstvu vraj zdedila po mame. „Ona je riaditeľkou na základnej škole, takže to asi mám po nej,“ dodala s úsmevom.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Miss World #Hanka Závodná

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...