Ako ide herečke Betke Stankovej varenie? Jej dcéra sa nesťažuje

Sympatická tmavovláska na varenie nemá veľa času, uprednostňuje jednoduchšie recepty.

14.05.2017 08:00
Betka Stanková Foto:
Herečka Betka Stanková v seriáli Ohnivý kuře.
debata

Herečka Betka Stanková je mamou 5-ročnej dcérky Alžbetky. Od rodičovských povinností si momentálne „odbieha“ na nakrúcanie seriálu Ohnivý kuře k našim českým susedom. Pred kamerami hrá kuchárku, čiže sa točí okolo hrncov. Aký je jej vzťah k vareniu v reálnom živote? A ako by zhodnotila svoje kuchárske zručnosti?

„Či som dobrá kuchárka, to musia posúdiť iní, dieťa sa ale nesťažuje. Väčšinou sa snažím držať receptov. Napríklad, keď som varila podľa šéfkuchára Vaňka, bolo to skutočne chuťovo dobré. Kedysi som experimentovala, robíme to všetci, ale keď varím klasické recepty, napríklad sviečkovú, dodržiavam recept. Mám aj vlastné recepty a niektoré ma zasa učila mama, diktovala mi ich po telefóne. Nemám na varenie toľko času, takže preferujem rýchlejšiu kuchyňu. Zároveň obdivujem ľudí, ktorí v kuchyni strávia aj dvadsať hodín, je to náročná práca, ktorú musíte milovať,“ opísala sympatická tmavovláska.

Prezradila, že si dopriala aj špeciálny gurmánsky darček. „Raz som bola v michelinskej reštaurácii v Taliansku to bol teda zážitok,“ opísala.

Herečkina dcéra Alžbetka podľa jej slov vyberavá nie je a zopár jedlami sa jej dokáže zavďačiť. „Pár jedál točíme dookola – cestoviny, mäso so zemiakmi, rezne, polievky, bravčové na rasci, na mrkve, na smotane, francúzske zemiaky, šunkové fliačky,“ dodala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #kuchyňa #Betka Stanková

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...