Marcela Laiferová: V prírode nájdete úplne všetko

Známa speváčka sa zaujíma aj o to, ako sa ľudia kedysi liečili len tým, čo našli v prírode.

30.04.2017 17:00
Marcela Laiferová Foto:
Speváčka Marcela Laiferová.
debata (1)

Slovenská speváčka Marcela Laiferová vydala svoju druhú kuchársku knihu s názvom Ako si spríjemniť a okoreniť život. „Pani riaditeľka vydavateľstva mi povedala, aby som napísala konečne ďalšiu, že už nechce stále dotláčať tú starú. Tá mala naozaj veľký úspech,“ vysvetlila Laiferová.

Speváčka v knihe prináša okrem receptov aj niekoľko užitočných rád. „Vyberala som také najobľúbenejšie recepty z každého druhu. Sú tam polievky, mäsá, prívarky, veľmi veľa šalátov, dipov a pomazánok, zákusky a strašne veľa tam píšem o koreninách a zelenine. Zameriavala som sa hlavne na to, ako sa kedysi ľudia týmito vecami liečili. V prírode je totiž úplne všetko,“ poznamenala známa rodáčka z Petrovíc.

Knihu pokrstili vanilkovým cukrom fotografka Ivona Orešková, organizátor slovenských súťaží krásy Jozef Oklamčák, bývalý slovenský hokejista Jozef Golonka a riaditeľka vydavateľstva Ikar Valéria Malíková. „Aj keď som zástancom zdravého stravovania, nevyhýbam sa ani nezdravým jedlám. Na krst som zároveň doniesla na ochutnávku niekoľko vlastnoručne pripravených tort, tak mi vanilkový cukor prišiel taký vhodný,“ uviedla Laiferová.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Marcela Laiferová #Ako si spríjemniť a okoreniť život

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...