Krásne modelky, ktoré očarili športovcov! Nečudo, len sa ne pozrite

Izabel Goulart, Brooklyn Decker či Hannah Davis - porarilo sa im očariť slávnych športovcov. Nečudo, pozrite sa, ako vyzerajú!

16.01.2017 13:00
debata

Jedna z najznámejších modeliek sveta, ktorá sa dlhodobo drží na špici, čo sa zárobkov týka – Gisele Bündchen, stojí po boku hráča amerického futbalu, Toma Bradyho. Párik má spolu dve deti a manželmi sú od roku 2009.

Tom Brady s manželkou, Gisele Bundchen. Foto: SITA
Tom Brady s manželkou, Gisele Bundchen Tom Brady s manželkou, Gisele Bundchen.

Aj ďalšia nádherná a slávna Brazílčanka, topmodelka Izabel Goulart, je partnerkou slávneho futbalistu. I keď jej vzťah s futbalistom Kevinom Trappom, hrajúcim za klub Paris Saint-Germain, trvá len rok.

Modelka Izabel Goulart. Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Izabel Goulart Modelka Izabel Goulart.

Niekdajšia Miss Kalifornia, Nicole Johnson, žiari po boku slávneho plavca Michaela Phelpsa. Modelka a športovec si povedali „áno“ len nedávno, v roku 2016. To už bol na svete ich prvodorený syn.

Michael Phelps a jeho manželka Nicole Johnson... Foto: Profimedia
Michael Phelps a jeho manželka Nicole Johnson Michael Phelps a jeho manželka Nicole Johnson na udeľovaní cien televízie BBC.

Tmavovláska Ludivine Sagna, manželka francúzskeho futbalistu Bacaryho Sagnu hrajúceho za Manchester City, je takisto niekdajšou modelkou. Špecializovala sa najmä na predvádzanie spodnej bielizne. Sexi tmavovláska je už dvojnásobnou mamou.

Ludivine Sagna (vľavo) - manželka Bacaryho... Foto: SITA/AP, Martin Meissner
Soccer Euro 2016 France Iceland Ludivine Sagna (vľavo) - manželka Bacaryho Sagnu a Jennifer Giroud manželka Oliviera Girouda.

Brooklyn Decker zaujala najmä ako modelka z plavkového špeciálu Sports Illustrated. Z roly modelky však presedlala aj na herectvo. Blond kráska je manželkou tenistu Andyho Roddicka, s ktorým spoločne vychovávajú jedno dieťa. Pred oltár sa postavili v roku 2009.

Modelka Brooklyn Decker na titulke plavkového... Foto: Sports Illustrated
Modelka Brooklyn Modelka Brooklyn Decker na titulke plavkového vydania magazínu Sports Illustrated. Manželka tenistu Andyho Roddicka.

26-ročná modelka Hannah Davis takisto zaujala na titulke Plavkové špeciálu slávneho magazínu Sports Illustrated. V roku 2016 sa vydala za slávneho amerického bejzbalistu, Dereka Jetera.

Hannah Davis na obálke slávneho špeciálu... Foto: Sports Illustrated
Hannah Davis Hannah Davis na obálke slávneho špeciálu magazínu Sports Illustrated.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #Brooklyn Decker #Izabel Goulart #Hannah Davis #športovci

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...