Zima v znamení sexi mužov! Pozrite si 7 hviezdnych svalovcov na pláži

Pláže exotických destinácií, ale aj pobrežie na Miami sú na prelome roka vždy plné hviezd. Sexi krásky sú jedna vec, ale čo ich mužskí kolegovia? Dámy, toto by ste mali vidieť.

04.01.2017 17:00
debata (3)

Mnohé mužské celebrity či už zo sveta filmu, hudby, alebo televízie si tiež v týchto dňoch užívajú chvíle voľna a pred objektívmi paparazzov predvádzajú zväčša svoje urastené a udržiavané postavy. Pohľad je to určite príťažlivý – takže nech sa páči, odštartuje nový rok 2017 so sexi fešákmi sveta šoubiznisu.

Mark Wahlberg

Azda druhý najznámejší svalovec Hollywoodu po Dwayneovi Johnsonovi trávi voľné chvíle na Barbadose s celou rodinou. Niet divu, že ho prenasleduje horda paparazzov – veď pohľad na takú horu svalov poteší čitateľov rovnako ako zábery Wahlbergovej sexi manželky.

Herec Mark Wahlberg na pláži na Barbadose. Foto: Profimedia
Herec Mark Wahlberg na pláži na Barbadose. Herec Mark Wahlberg na pláži na Barbadose.

Sunnery James

Známy dídžej a tiež manžel krásnej topmodelky Doutzen Kroesovej si s rodinou vybrali za miesto dovolenky Miami. Paparazzovia sa sústredili najmä na nežnejšiu polovičku dvojicu, James si spravil reklamu so synom na Instagrame.

Fotka uverejnená používateľom Sunnery James (@sunneryjames),

Jake Gyllenhaal

Herec už síce bol v unikátnejšej fyzickej forme, ale stále má čo ukázať. Najmä ak oceňujete imidž zarasteného „playboya z ulice od vedľa“, ktorý si vie užívať chvíle voľna pri mori.

Herec Jake Gyllenhaal a jeho kamarátka Greta... Foto: Profimedia
Jake Gyllenhaal a jeho kamarátka Greta Caruso Herec Jake Gyllenhaal a jeho kamarátka Greta Caruso si užívajú voľné chvíle na ostrove St. Barths.

Gleb Savchenko

Tanečník zo šou Dancing with the stars sa má čím chváliť. A jeho sexi vytancované telo prilákalo paparazzov v Miami.

Miami Beach Vibes

Fotka uverejnená používateľom Gleb Savchenko (@glebsavchenkoofficial),

Ansel Elgort

Hrdina romantickej melodrámy Na vine sú hviezdy má dostatok fanúšičiek medzi mladou generáciou. A pravidelne im pridáva nejaké tie momentky pre radosť. Naposledy z tréningu, ktorý absolvoval pod holým nebom a „hole bez“ v Miami.

New Year's Day workout on Miami Beach

Fotka uverejnená používateľom anselelgort (@anselelgort),

Scott Eastwood

Syn legendy Clinta Eastwooda viackrát potvrdil povesť zvodcu žien. A pomohli mu v tom aj austrálski paparazzovia. Eastwood mladší sa však nehanbí, skôr naopak – hrdo sa tým pýši na Instagrame.

Justin Bieber

Každým rokom o niečo mužnejší Justin Bieber sa najnovšie objavil na pláži Barbadosu. Ružové šortky a potetované telo boli v ostrom kontraste. Nehodno však pochybovať o tom, že jeho ženské fanúšičky plesali radosťou.

FOLLOW @drewbieber MY NEW PAGE !!!

Fotka uverejnená používateľom Justin Bieber (@justnbieber),

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #muži #pláž #Instagram #Telo #zima #celebrity #sexy

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....