Kristína o Vianociach: Konečne budem s rodinou

Náročný pracovný kolotoč na chvíľu vypne. A vychutná si ničnerobenie v kruhu najbližších.

12.12.2016 15:00
Kristína Foto:
Kristína počas bratislavského koncertu.
debata

Známa speváčka má za sebou veľmi čulý rok. A nielen pracovný. V októbri sa vydala za svojho dlhoročného priateľa Mariána Kavuliča. Za miesto svojho veľkého dňa si vybrala Košice. Ako navyše prezradila v rozhovore pre magazín MiA, prílohu denníka Pravda, už dlhšie sa zaoberá myšlienkou založenia rodiny. „S priateľom ju, samozrejme, plánujeme, je pre nás dôležitá. Túžim po deťoch a dlho otáľať nechcem,“ uviedla vtedy.

Ako čerstvo vydatá pani stihla absolvovať aj turné, ktoré bolo pre ňu tento raz výnimočné. „Každé turné má svoje čaro, no to tohtoročné dostalo ešte ďalší rozmer. Po prvý raz som totiž na vlastných koncertoch spievala v halách pred tisíckami ľudí, čím sa splnil môj veľký sen. Cítim sa šťastne a ďakujem fanúšikom,“ vraví sympatická Kristína. Svoj pracovný rok uzatvorí vystúpením na silvestrovskej akcii vo Vysokých Tatrách. Ale ešte predtým si vychutná Vianoce v kruhu rodiny.

"Na vianočne sviatky sa už veľmi teším. Sú to pre mňa jedny z najkrajších sviatkov v roku, keď si môžem vychutnať dni s rodinou, ktorú počas roka vídam veľmi málo. Teším sa na vianočné chutné jedlá, koledy a na všetko čo k Vianociam patrí,“ uzavrela Kristína.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristina #Vianoce

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...