Zora Czoborová prezradila, čo sa hanbí nosiť. A dizajnéri ju prekvapili

Zora Czoborová je stálicou na módnych prehliadkach aj spoločenských večierkoch. Často spolupracuje s dizajnérmi a ako sama prezradila, mnohí jej ukázali, že sa môže vidieť aj inak.

03.11.2016 07:00
debata
Dizajnér Fero Mikloško so Zorou Czoborovou. Foto: BABUSIK Dominik
Dizajnér Fero Mikloško so Zorou Czoborovou. Dizajnér Fero Mikloško so Zorou Czoborovou.

„Podľa mňa sa každý z nás vidí inak. Sme veľmi sebakritickí každý na seba a vždy sa pri obliekaní nejakým spôsobom štylizujeme do toho istého,“ konštatovala Czoborová pre Žena.pravda.sk. Pri spolupráci s dizajnérom tak získa človek aj pohľad niekoho iného. A odporúčanie či rady, ktoré môžu prekvapiť.

„Už sa mi stalo veľakrát, že model, o ktorom som si myslela, že bude hrozný, ktorý visel na vešiaku a ja som bola presvedčená, že nič podobné si na seba nedám – že o tomto modeli ma dizajnér presvedčil, aby som ho vyskúšala a že práve toto je ono. Sama som bola prekvapená, do akej inej polohy ma dal a že to bolo dobré,“ prezradila známa fitneska.

Odtajnila aj to, že sama sa hanbí nosiť kratšie sukne a nenosí ani kraťasy. „Dizajnér niekedy chce na vás zvýrazniť časť tela, ktorú by ste sami zvýrazniť nikdy nechceli. Ale výsledok môže príjemne prekvapiť,“ uviedla Czoborová. „Dostala som model, v ktorom som síce mala kraťasy, ale bol po zem zahalený zozadu a cítila som sa v ňom veľmi dobre, bol veľmi sexy,“ doplnila príťažlivá dáma, ktorú sme stretli minulý týždeň na prehliadke Fera Mikloška. Reportáž z nej si môžete pozrieť vo videu nižšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #spolupráca #Fero Mikloško #Zora Czoborová #dizajnér #pohľad

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....