Dominika Mirgová o materstve: Pre seba nerobím nič, nie je čas

Takmer všetku pozornosť venuje Dominika Mirgová svojmu 18-mesačnému synovi Peťkovi.

25.10.2016 09:00
Dominika Mirgová drží v náručí svojho syna Peťka. Foto: ,
Dominika Mirgová drží v náručí svojho syna Peťka.
debata

„Peťko je už veľký chlap, všetko ovláda, rozpráva, vie napodobniť rôzne zvieratká, vie nás osloviť aj pomenovať veci okolo seba. Už rozumie, čo sa robí a čo nie a začal už aj vymýšľať. Skúša, čo môže, a keď mu nevyjdeme v ústrety, tak sa nahnevá a hádže veci o zem. Takže už nám začína také menšie obdobie vzdoru, tešíme sa,“ zasmiala sa Mirgová.

"Inak je to ale úplné zlatíčko, neskutočný smejko, teraz sa začal aj hanbiť pred ľuďmi a stále na niečo bubnuje, hrá na klavíri a kope do lopty. Všetko chce robiť. Najviac miluje loptu a bubny, tak uvidíme, čo si vyberie. Nech sa rozhodne sám, nechcem ho do ničoho nútiť,“ dodala speváčka, ktorá vzápätí priznala, že napriek radosti zo syna je pre ňu materstvo v spojení s ďalšími povinnosťami dosť tvrdý oriešok.

„Vo všetkom mi však veľmi pomáha moja mama. Vždy, keď som mimo, berie si dovolenku. Je to taký anjel strážny. Teraz je toho na nás naozaj dosť, mesiac totiž bývame v novom dome, takže každý deň sa niečo rekonštruuje, do toho chodíme do roboty, potom malý, ja mám ešte tréningy vo svojej tanečnej škole… Bývame s rodičmi v dvojgeneračnom domčeku v Hrnčiarovciach nad Parnou tri kilometre od Trnavy. Je to super, sami by sme totiž všetko nezvládli. Keď si predstavím, že by som po práci musela ešte variť, upratovať, žehliť, prať, viem, že by som nedala. Aj teraz je toho strašne veľa, ale je to o kus ľahšie, keď nám naši pomáhajú. Jediné, čo som teda musela dať zo svojho života preč, je čas pre seba. Teraz pre seba nerobím vôbec nič. Žiadny relax, nechodím na pedikúru, manikúru alebo na masáž, vôbec…,“ uzavrela.

debata chyba
Viac na túto tému: #syn #materstvo #povinnosti #Dominika Mirgová

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...