Adam Žampa: Detskí fanúšikovia sú fajn, ja sám som obdivoval Lašáka

Reprezentant v zjazdovom lyžovaní, Adam Žampa, je už na záujem fanúšikov zvyknutí. Milo prekvapiť ho dokážu najmä deti, ktoré od neho nesmelo žiadajú fotografiu.

30.05.2016 15:00
adam žampa, adreas žampa Foto:
Adam Žampa (vľavo) s bratom Andreasom počas sústredenia na Novom Zélande.
debata

„Aj nedávno som mal bežecký tréning v Bratislave a spoznalo ma niekoľko detí. Prišli za mnou, ale počkali, kým dotrénujem a potom ma požiadali o fotografiu. Lichotí mi to a aj sa viem vžiť do ich kože, ja sám som ako malý chlapec veľmi obdivoval našich hokejistov, Gáboríka, Šatana, Cháru či Lašáka,“ opisuje Žampa.

S jedným z nich sa mu dokonca pred rokmi podarilo aj stretnúť. „Keď sa naši hokejisti stali majstrami sveta, prišli aj do Vysokých Tatier. V jednej internetovej kaviarni sme zrazu zbadali Lašáka a boli sme z toho ‚hotoví‘. Prišli sme za ním a zachoval sa skvelo. Aj sa s nami porozprával, aj sa s nami odfotografoval. Pre mňa, ako malého chalana, to bol obrovský zážitok a vlastne dodnes na to spomínam.“

Sympatický športovec už „naplno“ zarezáva, letná dovolenka ho už nečaká. „V apríli sme mali štyri týždne regeneráciu, to bola vlastne moja dovolenka. Tretí týždeň sme v kondičnej príprave do 10. júna. Potom nás čaká prvé sústredenie v zahraničí, vo Francúzsku a nasledovať bude, podobne ako minulý rok, aj sústredenie na Novom Zélande,“ opisuje Žampa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #fanúšikovia #Vysoké Tatry #Ján Lašák #Adam Žampa

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...