Najkrajšia na svete?! Aké je tajomstvo 47-ročnej Jennifer Anistonovej

Hoci sa blíži k päťdesiatke, je dôkazom, že vek je len číslo. Herečka Jennifer Aniston najnovšie získala titul najkrajšej ženy sveta, ktorý každoročne vyhlasuje magazín People.

21.04.2016 17:00
debata
Herečka Jennifer Aniston. Foto: SITA/AP, Vince Bucci
Jennifer Aniston Herečka Jennifer Aniston.

Bývalá hviezda seriálu Priatelia sa môže aj vo veku 47 rokov pýšiť dokonalou postavou, jej pleť na tvári vyzerá napnutá, svieža a hladká, vlasy sú azda ešte dokonalejšie než za čias slávnej Rachel Greenovej v spomenutom seriáli. Aké teda vlastne je tajomstvo hollywoodskej herečky?

Pre časopis People, ktorý s ňou k novému titulu nafotil aj veľkú fotostory, prezradila, že denne do seba dostane množstvo vitamínov a doplnkov výživy. „Napríklad vitamín C, omega kyseliny a všetky tie zdravé veci,“ uviedla herečka. Základom pre jej príťažlivú postavu je však určite pravidelné cvičenie. Zo siedmich dní v týždni pauzuje len jeden, inak sa venuje silovému tréningu, spin-joge a tiež kardioaktivitám. Tie absolvuje doma, keďže jej luxusná vila je vybavená malou telocvičňou s bežiacim pásom či stacionárnym bicyklom. Často ju využíva aj Anistonovej manžel – herec Justin Theroux.

Herečka Jennifer Aniston opäť ohúrila ukážkovou...
Jennifer Aniston prišla na premiéru v kreácii...
+9Manželia Jennifer Aniston a Justin Theroux...

Čo sa týka stravy, väčšinu dní vraj herečka začína s pohárom teplej vody s citrónom, čiernou kávou a proteínovým šejkom. Počas dňa konzumuje napríklad kuracie mäso, ryby a ako prílohu jedáva zeleninu a šaláty. Namiesto sladkostí má vraj k dispozícii drobné jedlá ako nakrájaný syr či natvrdo uvarené vajíčka.

Ako hviezda priznala, v časoch mladosti patrila k ženám s typicky okrúhlou tvárou. Na to, aby vyzerala predĺženejšia ju museli televízni vizážisti kontúrovať a opticky vylepšovať. Dnes, keď jej pribúdajú roky, sa jej tvar trochu zmenil. Hviezda dodala, že by rada mala svoju okrúhlu a trošku bacuľatú tvár späť, ale vek sa zastaviť nedá.

Herečka Jennifer Aniston ohuruje ukážkovou... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Jennifer Aniston Herečka Jennifer Aniston ohuruje ukážkovou figúrou.

V zozname najkrajších žien podľa People sa tento rok objavili aj nasledujúce dámy – Gwyneth Paltrow, Sofia Vergara, Sandra Bullock, Helen Mirren či Kerry Washington. Nechýba ani Ashley Graham, kyprá modelka, ktorá vzala útokom svet vďaka titulnej strane plavkového špeciálu magazínu Sports Illustrated.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Jennifer Aniston #svet #People #tipy #najkrajšia #trik

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...