Adriana Kmotríková: Humor by som veľmi potrebovala

Známa moderátorka Adriana Kmotríková: Možno vyzerám ako romantička, ale romány o láske často nečítam.

21.11.2015 08:00
Moderátorka Adriana Kmotríková v hlavných... Foto:
Moderátorka Adriana Kmotríková.
debata

Moderátorka Adriana Kmotríková sa stala krstnou mamou knižnej prvotiny Renáty Názlerovej s názvom Návod na obsluhu lásky. A keďže kniha sa točí okolo lásky, obe dámy sa rozhovorili práve na túto tému.

„Najväčšie lásky sú moje dve deti, to je bez debaty. U nich vždy odpustím, nedokážem sa hnevať, vždy ma vedia obmäkčiť. I keď sa stanú situácie, kedy sa na ne nahnevám, nikdy to netrvá dlhšie ako päť minút. Takže to sú jednoznačne moje najväčšie lásky,“ opisuje známa moderátorka spravodajstva.

Autorka knižnej novinky, ktorú diváci poznajú predovšetkých z relácie Súdna sieň, má v otázke najväčšej lásky života takisto jasno. „Na prvom mieste je u mňa rodina po všetkých stránach. Človek môže mať na svete všetko. Úspech, zdravie, peniaze… Ale keď nemá lásku, nemá nič. Túto múdru vetu som nevymyslela ja, ale pán farár v kostole, keď som si pred 24 rokmi brala môjho manžela a ja sa s tým vyjadrením plne stotožňujem,“ opísala Názlerová a dodala: „Ale uznávam aj "menšie“ lásky, povedzme, lásku k radostiam života ako je dobré jedlo, čokoláda či cestovanie. Aj to sú moje lásky."

Adriana Kmotríková pokrstila knihu Renáty... Foto: Fortuna Libri
Krst Riaditelka vydavatelstva Fortuna Libri Barbora Hazuchova krstna mama knihy Adriana Kmotrikova autorka Renata Nazlerova moderator Sveto Malachovsky zdroj Fortuna Libri Adriana Kmotríková pokrstila knihu Renáty Názlerovej Návod na obsluhu lásky.

Kmotríková ako krstná mama novinky o sebe prezradila, že hoci vyzerá ako romantička, po takto ladených románoch často nesiaha. „Čítam rôzne knihy, aj o psychológii, aj o vzťahoch, ale zatiaľ v nich bolo akosi málo humoru. A humor by som veľmi potrebovala, pretože ja zvyknem brať všetko veľmi vážne,“ opísala a dodala: „Momentálne mám rozčítanú skvelú knihu od Timey Keresztényiovej: Donevidenia. Je to príbeh ženy, ktorá žije po boku veľmi bohatého muža. A ja spisovateľku obdivujem, ako dokázala tak skvelo napísať príbeh, ktorý sama neprežila. Naozaj výborne napísaná kniha.“ Ako napokon dodala, momentálne ju zrejme čaká Shakespeare. „Syn musí do školy prečítať niečo od Shakespeara a som presvedčená, že to budem musieť čítať s ním.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #román #Adriana Kmotríková #Návod na obsluhu lásky

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...